lucky2001 je napisao(la):...
1)Npr. 75% teac 40x writera je overklokovana 32x ,to jest posto je fabrika teac prodata LG-u ,(to znaci radi LG) legalno ti overklokuje teac 32 u 40 i kao takvog ga prodaje,znaci svi teac-ovi snimaci bez plavog natpisa su 32X a dosta teac-ova sa plavim natpisom su 40x(80%).
2)...u smrdljivoj Indiji...
lucky2001 je napisao(la):Posto mu je konkurencija bila prejaka odnosno Teac nije imao snage da na vreme izbaci 32 ,koja je bila u pripremi odnosno elektronika je bila kupljena(teac ne pravi elektroniku za svoje rezace), to jest kompanija je odlucila da iskoristi sve i upotrebi sve sto ima u 40x modelu.
A razlog propasti Teac-a je upravo taj problem, los sektor za planiranje koji nije predvideo da ce snimaci ici takvim tempom
velija je napisao(la):Hteo bih da kupim sto jeftiniji rezac ali da opet bude OK ...
molim za pomoc pri izboru ...
hvala !!!
Vidim da nikad nisi koristio diskove od 90+ minuta... Oni se overburnuju (odnosno rezač ih vidi kao 80min, a možeš da overburnuješ jos 10min)lucky2001 je napisao(la):Ako nisi cuo postoje diskovi od 650,700 i 800Mb.Pa ne budi stipsa te kupi veci disk.
lucky2001 je napisao(la):Nec je mnogo kvalitetnije resenje od Teac-a.Teac je sada djubre i to je to.Pravi velike greske ,ima mnogo neispravnih komada u startu,ima mnogo veliku kolicinu otkaza,(bio sam iskljucivo vezan za Teac-ove ursdjaje dugi niz godina-znaci ljubitelj),sada je nerealno skup u usporedbi sa onim sto nudi.
Kada neki uredjaj ima veliku kolicinu otkaza onda se relativno brzo uspostavi (i procuje) koji je deo uredjaja kriv za takvo ponasanje. Ja nikako ne mogu da saznam sta je to kod poslednjeg teac-ovog rezaca.lucky2001 je napisao(la):... Teac je sada djubre i to je to.Pravi velike greske ,ima mnogo neispravnih komada u startu,ima mnogo veliku kolicinu otkaza...
Kostamojan je napisao(la):Cekam ga vec mesecima i nista!
Da li neko prodaje ili moze da nabavi 40/12/48 model?
Kokos je napisao(la):Ja imam plexwriter 40/12/40A sta mislite o njemu?
Koliko skup, i da li je dobar?BokiPK je napisao(la):
STIV je napisao(la):Koliko skup, i da li je dobar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari