Šta je novo?

izbor camcordera

giovanni

Čuven
Učlanjen(a)
07.08.2000
Poena
665
Sta bi od sledecih modela kupili:

1) Sony TRV240 Pinnacle kit (digital8 camcorder + Pinnacle Studio DV + software) - 749 EUR
2) Panasonic DS 29 - 629 EUR
3) JVC DVL 145 - 609 EUR
4) Sharp WD250S - 499 EUR
5) Sharp WD450S - 599 EUR

Imajte u vidu da na ove cene imam povratak poreza (dakle vracaju mi oko 15% na aerodromu). Od svih modela sony je Digital8, ostali MiniDV. Neke od karakteristika su im npr. 25x zoom za Sony i Sharp, JVC 16x a Panasonic ima 10x (govorim o optickom zumu). Od svih samo Sony ima DV IN i OUT.
Imam 2-3 dana fore da pazarim nesto pa bih molio za neku ideju sta da radim. Sony mi je jedva u dometu (necu imati posle za carinu ;) ) tako da ako mi neko kaze sony neka slobodno napise i alternativu posto moze da se desi da sony ispadne sa liste.
10x unapred svima.

Ne bih uzimao Sonyjev Digital8, u svakom slucaju, kada je kvalitetniji miniDV koji je postao i standard za nove kamkodere.. Ne mogu da verujem da ostali modeli nemaju miniDV prikljucke?..Neces moci da radis video montazu itd.. U svakom slucaju bih pogledao neki drugi model sa DV in/out..

Nisam ti bas pomogao..:(

brankoX je napisao(la):
Ne bih uzimao Sonyjev Digital8, u svakom slucaju, kada je kvalitetniji miniDV koji je postao i standard za nove kamkodere.. Ne mogu da verujem da ostali modeli nemaju miniDV prikljucke?..Neces moci da radis video montazu itd.. U svakom slucaju bih pogledao neki drugi model sa DV in/out..

Nisam ti bas pomogao..:(

Imaju prikljucke. Mozda nisam bio bas najjasniji a hteo sam da kazem da jedino taj Sony model od onih koje sam nabrojao ima i DV In i DV Out dok ostali imaju samo DV Out (uostalom koja je svrha tog miniDV formata ako kamera nema ni Out? :) ).
Prvi sledeci koji ima obe mogucnosti (i IN i OUT) je JVC DVL167 ali on kosta blizu 800 EUR.

ako mene pitash, Panasonic uvek bio i bice najbolji....

Nazad
Vrh Dno