Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Benq!Ovaj prvi sam ja planirao da uzmem pa sam uzeo WA zbog malo veceg kontrasta,i boljeg odziva,ali gledaj da uzmes ovaj G2000WA to bi trebalo da budu njihova prva klasa monitora!
bogami sad ste me zaintrigirali sa tim 22". Nisam znao da ih ima za tu cenu. Jel su losije od 20" ili? Sad se dvoumim izmedju:
BenQ FP222Wa
Benq E2200WA
Drugi ima veci kontrast (1000 u odnosu na 700) i zvucnike koji mi nista ne znace i skuplji je 20-tak evra. Sta sad?
Imam oko 50 Asusa VW222S u firmi, svi imaju problema sa treperenjem slike i boja, a mogu se koristiti korektno samo u nativnoj rezoluciji...mozda je losa serija, ne znam, ali moje iskustvo je lose.
U svakom slucaju, pregled u prodavnici, pa tek onda odluka, uzivo sve izgleda drugacije.
Imam Asusa,ViewSonic ali Samsung nova serija 2243 i 2043 je extra povoljna kombinacija.Juce sam stavio 2243 pored 223BW, nema razlike iako ovaj nema dvi.Znaci preporuka.