Šta je novo?

Izbor 17" monitora.Prilicno hitno.

The pocetnik

Čuven
Učlanjen(a)
05.12.2000
Poena
649
Moj drug hoce da kupi 17" monitor i sada se javlja problem sta uzeti,jer on nije preterano zahtevan,a ipak nece neki krsh a ima oko 170e da izdvoji,i Samsung bi bila neka poslednja opcija jer ima mnogo losih primeraka.
Lomimo se izmedju: 1.Viewsonic e70f(1280x1024@66 -sto mi se cini malo)
2.Hansol 720D
3.Samsung 757DFX

Naravno koji model preporucujete(koristio bi najverovatnije 1024x768) i gde se moze pogledati primerak,jer sada je leto i svi su puni i bas ne izlaze u susret sto se tice gledanju i testiranju monitora,tako da...

p.s.On hoce sutra da kupi monitor pa bi mogli da sto pre odgovorite.
p.s.s.Unapred zahvalan na svim predlozima.

Hyundai Q790 trebalo bi da je cena takva, mozda i manja.
jeftine viewsonice izbegavaj.

Ja sam video chini mi se tog hyundaia u onoj prodavnici kod shtajge i ima vrlo dobru sliku (ne znam koja je grafichka, inache je stalno ukljuchen).

Ukoliko ti drug "ne pati" od ravnog ekrana, ja bih ti u toj ceni preporucio LiteOn 19", jer je stvarno dobar monitor za te pare, a ima ga i u beloj i u black/silver varijanti.

Moja glas:
17" Flat Samsung SM 757MB, MagicBright, 1920x1440, TCO99
162e. Potrazi u oglasima da ne reklamiram ja nikoga.

Ja imam 765MB i radi kao zmaj. Slika je odlicna i necu ga menjati dok se TFT ne odomace kod nas.
Ovaj je jos bolji od mog.

Cuo sam da Samsung ima malo problema sa geometrijom ali svaki proizvodjac ima svojih mana. Za mene je najvaznija jasna slika.

Nisam neki strucnjak, ali ako ti nesto znaci moj predlog onda nisam dzaba kucao.

Stvarno, kakav je Q790? Izgleda lepo spolja, a i kosta oko 9500...

Cije cevke koristi Hyundai?

Prvo da se svima zahvalim na predlozima.Uzeli smo samsung 757dfx i zadovoljavajuc je(pogledao sam primerak i nije bilo anomalija).

Nazad
Vrh Dno