Šta je novo?

Izbog Huawei srednja klasa

nemanjahtc

Cenjen
Učlanjen(a)
26.11.2010
Poena
170
Troumimo se izmedju P Smart 2019, P20 Lite, Mate 20 Lite??

Telefon je za cerkicu, po izgledu smo najvise za P Smart 2019, a i jeftinije je od ostalih 20-ak evra, sto i nije presudno za odluku.
Svi oni polovni (kao novi) se krecu oko 200-230e.

Koliko godina ima cerkica (bolje pitanje je koliku saku ima :D)? Sve su to glomazni telefoni, osim P20 Lite koji je precenjen.

Preporucio bih Xiaomi Mi A2 Lite, nov je jeftiniji od navedenih, ima daleko bolji softver, odlicnu autonomiju, a po dimenzijama i hardveru je tu negde sa P20 Lite.

Od navedenih mozda P Smart, teardrop notch, Kirin 710, po dimenzijama je manji (uzi) od M20 Lite. Honor 8X je odlican, ali je ogroman.

Poslednja izmena:
Mislim da bi odabrao Mate 20 lite, ali izgleda da ce izgled da presudi, pa ce biti najverovatnije P Smart 2019/Honor 10 lite... ima li razlike u kvalitetu izmedju ova dva uredjaj, da li je Honor kvalitetniji/bolji po necemu od P Smart-a?

Razlika u prednjoj kameri, kod Honor 10 Lite je 24MP, a kod P Smart-a je 8MP i kod dostupne memorije u verzijama koje se kod nas prodaju (Honor ima 32 GB, P Smart 64 GB). Ostalo bi trebalo da je identično, kad je hardver u pitanju. Upravo supruga kupuje jedan od ova dva, verovatno ćemo izabrati P Smart.

Cena im je skoro ista, 215e P smart 2019, 220e Honor 10 Lite, ali nisam proverio da li je Honor sa 32gb, ako jeste onda definitivno idem na P Smart 2019...
a inace to sto se tice kamera, po cemu je i najveca razlika izmedju P Smarta i Mate lite, tome ne pridajem veliki znacaj jer i ta Mate-ova nije idealna da bi se bacale pare, a vec mi se ovaj drugi vise svidja zbog kapljice...

220e Honor 10 lite je model sa 64gb/3gb, znaci kao i P smart 2019, pored bolje kamere kod Honora, vidim da P smart 2019 ima mozda bolji ekran?

LTPS IPS LCD naspram IPS LCD kod Honora..

Kupljen P Smart 2019, za sada smo prezadovoljni uredjajem. Prvi Huawei uredjaj nakon gomile Samsungovih uredjaja visoke klase. Odusevljen sam personalizacijom EMUI-a. Jedino sam promenio Swiftkey sa GBoard tastaturom, ostalo je sve odlicno za sada...

Vrh Dno