Šta je novo?

Izbacuje me iz igrice

Lakishaa

Poznat
Učlanjen(a)
07.11.2021
Poena
40
Zdravo svima imam problem - uzeo sam novo napajanje marke Lc power 550w i zamenio ga sa mojim starim napajanjem FSP 450w e sad imam problem
Jedno vece sam igrao csgo competitive i samo odjednom me izbacilo na desktop i nista nije izaslo, ja se utripovaoo da sam kliknuo nesto pa sam usao u csgo i nastavio dalje... Evo posle 3 dana opet isto danas igrao izbacilo me, ja da udjem opet u match krene da očitava mapu izbaci me opet i nije hteo da udje ni u single player samo izbaci iz igrice i odjednom mi se samo upali igrica i nastavi single player - citao na forumima kaze moze biti svasta - ja testirao ram nema greske - graficku testirao nema greske temperature ok, sta moze biti problem da li sama igrica ili da nije Napajanje??? Znaci samo me izbaci na desktop i nista vise nema restart kompa ili slicno - evo sad mi radi csgo ali mozda ce opet da me izbaci ko zna videcu kroz koji dan

To izbacivanje na desktop retko napajanje uzrokuje, ako i uopšte. To uzrokuje pokvaren sistem, nešto sa gpu drajverima ili sama igra (mahom nešto od toga).

Koju grafiku imaš? Je l' si menjao od drajvera nešto skoro, ažurirao sistem i slično?

Zdravo svima imam problem - uzeo sam novo napajanje marke Lc power 550w i zamenio ga sa mojim starim napajanjem FSP 450w e sad imam problem
Jedno vece sam igrao csgo competitive i samo odjednom me izbacilo na desktop i nista nije izaslo, ja se utripovaoo da sam kliknuo nesto pa sam usao u csgo i nastavio dalje... Evo posle 3 dana opet isto danas igrao izbacilo me, ja da udjem opet u match krene da očitava mapu izbaci me opet i nije hteo da udje ni u single player samo izbaci iz igrice i odjednom mi se samo upali igrica i nastavi single player - citao na forumima kaze moze biti svasta - ja testirao ram nema greske - graficku testirao nema greske temperature ok, sta moze biti problem da li sama igrica ili da nije Napajanje??? Znaci samo me izbaci na desktop i nista vise nema restart kompa ili slicno - evo sad mi radi csgo ali mozda ce opet da me izbaci ko zna videcu kroz koji dan
Pokreni neku zahtevniju igru, ako ti se retartuje komp, moze biti napajanje. CS:GO uopste nije zahtevna, ne verujem da komp mnogo vuce, pa da trakira napajanje...

Braco nemam ni jednu drugu igricu radio sam testove svih komponenti furmark i te stvari, a malo pre sam uradio update drivera za graficku pa cu videti da li ce se desavati opet isto, evo malo pre sam odigrao 3 partije cs a sve radilo normalno bez problema - ako opet se desi sledeca stanica mi je da radim novi sistem
Graficka gtx 750ti procesor i5 2300 ram 8 gb drr3 napajanje 550w lc power
Edit : posto imam nvidia graficku imam onaj program nvidia geforce expirence i tu sam se ulogovao i tu mi pisalo da ima driver novi da se skine i preko toga sam sad skinuo novi driver za graficku

Poslednja izmena:
Molim moderatore da ne zaključavaju temu, da ne moram posle da otvaram novu temu posto sam update drivere za graficku pa cu videti za 6 7 dana da li ce da me izbaci opet, videcemo da li je problem resen, evo danas sam ujutru odigrao 2 partije i danas oko 17h 3 partije i nije izbacilo pa cemo videti

Ako je problem nastao posle zamene napajanja,onda je ono sumnjivo.Probaj staro napajanje,ako graficka trazi dodatno napajanje i to moze da koci.

Evo nisam igrao igrice 1 dan i danas sam odlucio da odigram 1 partiju cs a i posle 1 partije na kraj skoro meca mi izbacio onaj Bluescreen i pise Your device ran into a problem i restartovao se samo komp

Skrenirao sam komp sa WhoCrashed i hteo sam da vidim u cemu je problem i sto je crash i izbaci ovo :

Prilozi

• IMG_20230104_012608.jpg
    IMG_20230104_012608.jpg
    101.3 KB · Pregleda: 57
Evo

Prilozi

• Screenshot_20230104_102800_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20230104_102800_com.android.chrome.jpg
    105.4 KB · Pregleda: 40
Uradio sam Novi sistem, sve drajvere sveze instalirao pa cemo videti sad sam odigrao 2 partije cs a za sada je ok sve ali videcemo kroz kojih 5 6 dana opet

Nazad
Vrh Dno