Šta je novo?

Izasli CAT 3.6 :)

Freak_Power

Čuven
Učlanjen(a)
19.09.2002
Poena
619
www.ati.com

Ovo je u skladu sa izjavom glavnog covjeka iz Ati zaduzenog za driver itd, a to je da cemo vidjeti sva 2 sedmice certificovane driver od ATI, sto ce u prevodu reci ako se pojavi i najmanji issue sa igrom ili aplikacijom ocekuj ubrzo fix. Svak im cast, inace i ovi driveri kao i prethodni 3.5, 3.4 su odlicni.

Jos samo i da po pitanju Linuxa urade nesto.

Sto, kada je Radeon lepo podrzan od strane Xfree-a 4.3.0?

Pera je napisao(la):
Sto, kada je Radeon lepo podrzan od strane Xfree-a 4.3.0?

Jeste, ali generički. DusaN je verovatno mislio na accelerated mod...

Zar ne?

Kako je moguce da postoji razlika u driverima za 'Built by ATi' i 'Powered by ATi' kartice, obzirom da se na stranici za 'Powered by ATi' drivere ne pojavljuje 3.6 vec i dalje stoje 3.5 ( http://mirror.ati.com/support/drivers/powered.html ), a ATI 'preporucuje' da je za 'Powered by ATi' kartice najbolje download-ovati drivere sa sajta proizvodjaca kartica. ctp;

Inace, pretpostavljam da je ova verzija izasla samo da bi resila prethodni bug sa 9100 i OpenGL-om, tako da ne treba trositi vreme za njih.

deka je napisao(la):
Kako je moguce da postoji razlika u driverima za 'Built by ATi' i 'Powered by ATi' kartice, obzirom da se na stranici za 'Powered by ATi' drivere ne pojavljuje 3.6 vec i dalje stoje 3.5 ( http://mirror.ati.com/support/drivers/powered.html ), a ATI 'preporucuje' da je za 'Powered by ATi' kartice najbolje download-ovati drivere sa sajta proizvodjaca kartica. ctp;

Inace, pretpostavljam da je ova verzija izasla samo da bi resila prethodni bug sa 9100 i OpenGL-om, tako da ne treba trositi vreme za njih.
Time verovatno misle da bi trebalo skinuti i najnovije programe tog proizvodjaca ciju karticu imas, ili ih dobijas u paketu sa driverima. Npr. ja imam Gigabyte i sa njihovog sajta cu skinuti neku startup-control-panel-diagnostic kreaturu koja mi uopste ne treba. Znaci, skini Catalyst kao da imas BBA karticu.

Vrh Dno