Šta je novo?

Izasla Opera Mini 2.0

Hmmmm :trust: koristim je vec duze vreme, ali imam problem. Ranije je sve bilo OK, ali u poslednjih recimo, mesec dana, kada je otvorim kaze da ne moze da se konektuje u fazonu "You do not have working connection", i onda izlazim iz nje i ulazim dok se ne konektuje. Nekada se konektuje odmah [retko], uglavnom moram bar 3-4 puta da je restartujem.... Dok se ne konektuje, a posle radi kao zmaj. Probao sam i sa 1.1 [cini mi se da je ta ver. nemojte me :whip: ako sam pogresio] pa sa 1.2, a evo i sada sa 2.0 ista stvar.

Kako je kod vas? Inace sam na 64, K700, wap browser na fonu radi uvek bez greske.

Ima li neko slicnu situaciju? Nemojte samo reci da zovem korisnicki servis, jer sam zvao nesto u vezi opere, pa su prvo pitali sta je to, jel se to maze na hleb :eyebrows: , a posle objasnjavanja u fazonu, "prvi put cujem da neko tako ide na internet, :S: tako da.....

A zna li neko kako da exportujem bookmarks iz 1.2 da bih ih importovao u 2.0?!
Da ih nemoram ponovu vijati i cuvati u 2.0?!

Ne moras se cimati, meni koliko sam primetio ostaju i booksovi a mislim da se ne varam i kukiji i history.

evo i ja da potvrdim da radi ko sat

svetozar je napisao(la):
A zna li neko kako da exportujem bookmarks iz 1.2 da bih ih importovao u 2.0?!
Da ih nemoram ponovu vijati i cuvati u 2.0?!

Kod mene na SE k500 instalirao sam v2.0 preko 1.2 i zadrzao je bookarks.

jeste da koristim operu 8.51 u telefonu ali ni 2.0 u jar formatu nije tako losa

nared opera

I meni se desava da nekad nece,na s700,ali cesce hoce:d

Kako izbeci onu poruku kad izaberes link,pa te pita use network? sa opcijama: Yes,ask once, Yes, always ask itd.?

Da li je moguce ovo skloniti?

To podesavas u Java opcijama u samom telefonu. Bar je kod mene tako. Imas Motorolu, ili mi se samo cini?

Imam Motorolu v500 sa orange softverom... aj probacu da cackam,mada sam i ranije cacako i nista nisam uspeo da promenim

Vrh Dno