Šta je novo?

Izasao Ubuntu Studio

SittingCrow

Čuven
Učlanjen(a)
12.08.2002
Poena
619
Evo kod mene kako izgleda brukaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:smoke:

Studio.png

Nije stvar u izgledu vec u njegovoj specificnoj nameni.

E a sta ovo radi???

Isao sam na njihov sajt i nasao Ubuntu studio al kaze da stranica za njega trenutno ne radi.. mozda je updatuju il nesto... Aj ako je neko koristio ovo ja sam nov pa malo objasnjenja bi bilo korisno!

hvala

ldi na irc ubutu studio tamo je link odakle mozes ga skines itd

Poslednja izmena:
Нико још не одговори на питање: "А шта ово ради"? У чему се ово разликује од обичног убунтуа, ако нније проблем да неко укратко одговори?

Hvala Ser_Zile na podrsci. Ja vec reko da ne radi sajt a oni nas i dalje salju da citamo s njega.

Ja sam vec procitao Site Temporarily Unavailable vise puta danas i i dalje mi nije jasno sta UbuntuStudio radi!! :D :D :D :D :D

E tako mi i treba evo sad radi...

dakle za one koji su malo lenji evo sta je zvanicno objasnjenje sta ova verzija radi:

"Let Your Creativity Fly...
Ubuntu Studio. A multimedia creation flavor of Ubuntu.

Ubuntu Studio is aimed at the GNU/Linux audio, video and graphic enthusiast as well as
professional.

We provide a suite of the best open-source applications available for multimedia creation.
Completely free to use, modify and redistribute. Your only limitation is your imagination. "

nadam se da razumete dovoljno engleskog :d

Ja odo da ga probam!

Па јесте ми тешко да прочитам када страница не ради, зато сам и поставио питање. А ако теби није било тешко да напишеш ово што си написао, онда си такође могао и да укратко напишеш чему ствар служи.

На крају, јел ти тешко да Copy+Paste као што је то урадио smoke?

Poslednja izmena:
Ovo je distribucija specijalno upakovana za one koji se bave muzickom produkcijom.

Imal kakvih utisaka za sad? Ja sam skino instalaciju al sam bio van kuce ceo vikend pa ne stigoh da ga probam. Meni je ovo bitno jer pomazem oko ozvucenja u jednoj sali gde bi hteli da kupe comp za snimanje i obradu zvuka. Al nema se para za software jer Microsoft i Adobe deru kozu.

Interesuje me koliko bi ovaj paket eventualno mogao da bude zamena za to.
Koliko je ovo plug and play?

Nazad
Vrh Dno