Od danas mozete downloadovati finalnu verziju Ubuntu-a Feisty Fawn sa http://www.ubuntu.com/ . Ovde postujte vasa iskustva sa ovom verzijom popularne linux distribucije.
Pozdrav
Pozdrav
ma koja vista idi na youtube da vidis uporedni test vista ubutu ..smeh
meni sad problem posto imam i beryla i compiz sta da upalim....posto se kolju ....a extra plug ne mogu nikako da resim za compiz probao sam da instaliram sa compiz sajta ali izgleda da nikome ne radi na taj nacin....moz pomoc ako neko zna vise o tome jer ocito da kod mene bolje radi od beryla zbog 9200
Ajda bas cu ga skinem,kazes da si imao problema,i ja sam isto imao i nisam uspeo da resim i mnoooogo me je nerviralo,jer nisam mogao da lepo podesim drajvere za grafu i rez.monitora.Evo ga, instalirao sam ga, cela instalacija prolazi bez problema(sa 6.10 sam imao problema sa grafickom i rezolucijom monitora, i uopste nisam mogao da ga instaliram)
Prva stvar koju sam uradio je pokretanje Synaptic-a i skidanje beryl-a, sve je proslo kako treba, ali nisam siguran kako da ga pokrenem i da ga namestim da se startuje na sa paljenjem Ubuntu-a?
Kako se bre na ovo cudo instalira bilo sta? Da li i koje i kako da stavim cipset drivere ,? nvidia drajver je u nekom cudnom fajlu itd.. I da li je neko sa beotela ko ima crypto modem ( onaj mali beli) uspeo da instalira pod ubuntom . I da li radi pod njom ista od "jacih programa" tipa photoshop, corel itd .. od igra sam se vec oprostio ali ovo smara previse ..
Izvinjavam se na noob pitanjima ali prvi put se susrecem sa linuxom
nema tamo!!!!Beryl.
I falabogu da se kolju.
I za sve sto vas zanima za *buntu - http://ubuntuforums.org. Zato i jeste tako dobar distro - zbog dobrog community-ja
ZLI,jel imas mali beli ASUS-ov modem?? Ako je taj u pitanju mozes da se pozdravis sa netom,jer evo ja sam istrazivao ko lud i svasta pokusavao ali nisam uspeo da ga poteram u Linuxu.
Ja imam Nvdiu. radilo odlicno, dok nisam pokrenuo Beryl. A onda se Ubuntu ubio... javlja gresku na grafici.. tako da imam samo tekstualni mod. Izgleda da ce morati reinstalacija. Inace, pre toga probao sam iz automatixa da skinem najnovije drajvere za Nvidiu, i dobio poruku da su drajveri vec instalisani. Istina, preko synaptika sam skinuo nesto za nvidiu, ali to je bilo svega par MB.koliko sam citao malo izgleda da ovo sve bolje radi na Nvidia nego na Ati-ju
jel neko ovde ima Nvidi-ju i kako mu radi bas me zanima???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari