Šta je novo?

Izasao Q3 Team Arena ver 1.3452678 !!!

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Naravno nemam pojma sta sam napisao, ali ovo je parodija na CS 1.4. :D
I onako usput, svojevrsni pool, sta mislite o Kante - r - Strajku ?

Kamper strajk je igra za male neiskusne decake. Pa pogledaj ko igra to po igraonici. Quake je zakon

Ljudi smarate malo sa CS-om i bavljenjem suštinom istog...

Jao - jos jedan glas protiv igrice koju igraju samo devojcice i mali decaci... I mi sa foruma, kada se totalno smorimo ( a i dalje mislimo da je UT i Q3 CTF bolji, jer cekamo UT2003)....

Dakle tamna maska....

Izuzetno mi je drago sto moje misljenje dele prekaljeni veterani zanra :)
Nije mi jasno samo sta je to dovelo kanter na celnu poziciju...valjda hardverska (ne)zahtevnost.
Ne moze da se poredi sa bilo kojom igom Toma Clancy-ja...osim sa Tom Clansy's Capitalism :D

izgleda da cu ja morati malo da pojasnim....
CS ima savrsheno izbalansirane dve stvari....igra je arkadna a u isto vreme realna kako shto se tiche kretanja i upravljanja, tako i shto se tiche same teme igre (Q3/UT ?!?!?!:D:D:D)...shto se tiche tom clancy-jevih igara, one jesu realne, ali samo kad se gledaju mogucnosti odabira oruzja, planiranja misija, odabira saigracha itd...ali se zato "ljudi" u tim igrama krecu ko babe...hocu da kazem da je kanter u fazonu kako-stisnesh-tako-ide :), dok u RSu kasne komande, skache ko dete od 5 godina itd :)....druga stvar je recimo zvuchni deo CSa....zvuci su ubedljivo najrealnija stvar koja je ikad napravljena u igrama, i daleko je ispred bilo kod RSa ili bilo chega....
shto se tiche zahtevnosti, prvi RS nishta zahtevniji nije, a opet ga niko ne igra u MPu (iako postoje odlichne MP mape)...ne bi CS trajao toliko i ne bi ubio i Q i UT (mozete da prichate shta hocete ali tako je)....

...

Quake III je extremno superioran u odnosu na Kanta Shtrajk u svakom pogledu: gameplay,grafika,zvuk,engine...A kanta je takav smor da mi dodje da prdnem...stvarno ne vredi trositi reci na ovu temu vise...Q3 rules!

ajd pozdrav

driver je napisao(la):
izgleda da cu ja morati malo da pojasnim....
CS ima savrsheno izbalansirane dve stvari....igra je arkadna a u isto vreme realna kako shto se tiche kretanja i upravljanja, tako i shto se tiche same teme igre (Q3/UT ?!?!?!:D:D:D)...shto se tiche tom clancy-jevih igara, one jesu realne, ali samo kad se gledaju mogucnosti odabira oruzja, planiranja misija, odabira saigracha itd...ali se zato "ljudi" u tim igrama krecu ko babe...hocu da kazem da je kanter u fazonu kako-stisnesh-tako-ide :), dok u RSu kasne komande, skache ko dete od 5 godina itd :)....druga stvar je recimo zvuchni deo CSa....zvuci su ubedljivo najrealnija stvar koja je ikad napravljena u igrama, i daleko je ispred bilo kod RSa ili bilo chega....
shto se tiche zahtevnosti, prvi RS nishta zahtevniji nije, a opet ga niko ne igra u MPu (iako postoje odlichne MP mape)...ne bi CS trajao toliko i ne bi ubio i Q i UT (mozete da prichate shta hocete ali tako je)....

Kad vam to kaze driver pfft najveca voona sa kojom sam igro cs...

inace da kazem sledece ono sto privlaci narodne mase je budjavost dete ce da uzme da ga pika zato sto je lak neinvetivan itd...itd... gde je tu skill?
85% ljudi koji igra cs su lameri ostatak ima pristup i znanje
gledajuci G-ovce covek vidi koliko su oni dobri ali de je tu car matrix matrix u glavudzu dezertom i laku noc ;)

28.06.2002. ut 2003......

Vrh Dno