Šta je novo?

izasao Photoshop 7.0 !!!

Koliko vidim prodaje se jos uvek samo u pretplati, znaci da nije jos izasao ali ce verovatno uskoro...

leksa je napisao(la):
Koliko vidim prodaje se jos uvek samo u pretplati, znaci da nije jos izasao ali ce verovatno uskoro...

Proabao ja to vec, doduse na Mac-u ;)

Pozdrav!

pa kakav je reci... osecam da nema nekih novosti ako se izuzme mac os x verzija i neke net baljezgarije...

K O N A Č N O !

Neka i nema nikavih poboljšanja, ali ono 7 na startup-splashu će mi mnogo značiti ;)

Nije jos izasao, samo je najavljen:

"Adobe Systems on Sunday plans to announce a new version of its Photoshop image-editing application that supports the latest Mac and Windows operating systems and includes new digital photography tools.

Version 7.0 of Photoshop will go on sale in April, the company said in a statement, with versions tailored for Windows XP and Mac OS X. " (http://news.com.com/2100-1040-843783.html)

Mada ne sumnjam da ce se za koji dan pojaviti na warez sajtovima/grupama ;)

Pogledao sam sta je novo. Izgleda da nije nista spektakularno. Na prvi pogled izgleda kao da su se trudili da rad u Photoshop -u sto vise olaksaju. Neke stvari koje za koje je pre trebalo vise vremena sad se odradjuju jednim klikom (razni efekti, brash -evi, poboljsan fajl menadzment...).

Pa ne moze se u nedogled inovirati...

Ma koji cd klubovi zar to jos postoji, svugde rasprodaje ovde!?

Ako je takva situacija mozemo to ocekivati medju nama za koju nedelju!

Ima veze na netu da se usijaju od sedmice!

pozdravi!

Zanimljivo ce biti kako ce se klubovi snaci u novonastaloj situaciji - ali rasirice se brzo taj novi Photoshop :D

Vrh Dno