Šta je novo?

Izasao Juiced!

eternity

Čuven
Učlanjen(a)
08.01.2003
Poena
650
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel 14700K + NH-D14
Matična ploča
Gigabyte Z790 Aorus Elite X AX
RAM
Kingston 32GB (2x16GB) DDR5 6400MT/s CL32 FURY Renegade
GPU
RTX 3090 founders edition
Storage
Samsung M2 970 EVO Plus 500GB
PSU
EVGA 1000W GQ
Kućište
Antec NX360
Monitor
LG UltraGear 27GP850-B
Mobilni telefon
iPhone 14 PRO MAX
Pristup internetu
  1. Optički internet
Igra je izasla. Dolazi na 3CD-a. Na prvi pogled mi ne deluje nista posebno. Bolji su i NFSu2 i SRS od nje. Javljam cim je probam malo detaljnije.

Ova voznja je ******. Jeste da ja igram samo najbolja ostvarenja (RBR, GTR, F1 Challenge, Rally Masters) i da sam malo netolerantniji prema ostvarenjima zanra koja ne spadaju u sam vrh i koja nisu simulacija ali ovo je samo takav krsh

Ahahaha, ko ce sve da igra simulacije voznje :D:D

??

Videh danas na DSF-u, x-box verziju, deluje kao klon NFSU 1/2.

Posle pola sata igranja (mucenja), mogu zakljuciti da je igra - S.R.A.N.J.E! Grafika je neverovatno losa, cak je i ona iz SRS-a bolja od ove. Fizika i zvuk su prosecni. Sve ostalo je smesno. Ostajem na NFSU2.

Poslednja izmena:
I jeste klon NFSU, samo losh :)
Jedino shto je bolje u igri je zvuk automobila (iznenadio sam se poshto je zvuk iz NFSU2 jedan od najboljih), i odlichna podrshka za volan, odnosno force feedback...Odvozio sam 10 trka u career, i sve jedna te ista staza ?!?!?!, koja je u startu bez veze, sve u krug sa lakat krivinama (ona ista iz demoa)...

filipenko je napisao(la):
Ova voznja je ******. Jeste da ja igram samo najbolja ostvarenja (RBR, GTR, F1 Challenge, Rally Masters) i da sam malo netolerantniji prema ostvarenjima zanra koja ne spadaju u sam vrh i koja nisu simulacija ali ovo je samo takav krsh

lol

Nisam je igrao ali citao sam po raznim forumima...igra je definitivno razocarenje godine...;)

igra je dobila tek 1 poen iznad 60, a od 100 mogucih, na gamespot-u !!!
zar je toliko losa, ja je jos nisam kupio! :(

Vrh Dno