Šta je novo?

Izasao Hearts of Iron II !!!

nastavak eu...da igrao sam nekih sat vremena kod ortaka...zarazna je igra zesce...i mnogo je bolja od predhodnika...

a ko nije ni prvi deo skontao? |)

onda ce sigurno skontati drugi jer je preciznije uradjen, jednostavnije i logicnije... Najvaznije je da se tebi svidja taj tip igre...

da kazu da rastura detaljno je neverovatno... svi nasi generali imaju slike jedinice sve sve ....

Ajde, jel igrao neko..HOI prethodni je imao nezgodan interface i dosta bagova..

Poslednja izmena:
Ja je ladno imam već više od mesec dana i nikako da je instaliram. Ortak je uzeo istog dana kada je stiglo (šta ti je ovisnik)... :)
Elem, sa prvim delom sam imao jako malo problema kako sa bagovima tako sa interfejsom. A igrao sam sve živo, sa svim verzijama patch-eva, sa onim dodacima (Stony Road, itd...).

kec je bio obicna krava muzara, da se izvuku pare zbog euforije oko eu2 i u tom momentu aktuelnosti teme drugog svestkog rata. jednom recju sramota za ljude koji su napravili remek delo poput eu2 al ajde. medjutim hoi2 je vec nesto drugo. prvo nije sklepan na brzinu drugo kroz hoi1 prebolio je sve najgore decije bolesti. ipak jos uvek ni hoi2 nije u potpunosti resio neke propuste po pitanju uzrocno-posledicnih zapleta. jos uvek je moguce raditi sta ti se cefne a drugi ce samo da protestuju i da nastave da sede skrstenih ruku. ali obizirom da paradox trenutno razvija smo jednu igru (diplomacy) velike su sanse da ce sa par zakrpa resiti i takve probleme. inace igra tehnicki sjajno radi (hoi je bio nocna mora) a obim detalja iznenadjuje na svakom koraku. u svakom slucjau velika preporuka.

usput, ima li ko da u beogradu igra eu2 u mrezi? ili da to preformulisem: ima li ko da igra eu2 a da je raspolozen i za partiju u murezi sa nekih osam igraca?

Ja bih igrao eu2 u mrezi ali posle ispitnog roka (negde posle prve nedelje u martu)... Nisam neki igrac ali bih zelio da probam...

Bilo je EU2 ranije u "Otopusu" svake Subote valjda. Idi na multiplay.co.yu pa na forum, tamo se okupljaju ljudi koji su to igrali.

da to za “otupus” si upravu. ja sam bio jedan od organizatora i na zalos obise igraonicu, a glavni lik (mr. black) ode u vojsku i tako to propade. Trenutno je vojska opet problem posto pola te ekipe koja je igrala trci po pasuljanama i peskovima da osete kako je vojevati sa puskom koja tezi par kilograma I na kojoj se prsti lepe na minus 15 a ne sa misom u ruci i u toploj igraonici. u svakom slucaju ovo je napredak (skaki) posto kada sam ovde pe godinu dana postovao slicno pitanje niko nije cak stigao ni da dobaci neki umobolan komentar a kamoli da izrazi zelju da igra.

Emmm, gde bre Mr. Black u vojski, pa juče bio na DoDu... :)
A "Otopus" su obili dva puta (lik baš nema sreće). Ustvari, koliko sam čuo, poslednji put je opušteno bila oružana pljačka, sve ono sa vezivanjima i sl. I to dan pre nego što smo trebali da igramo Operation Flashpoint, ako se dobro sećam.

dobro se secas a mr black je bio u vojsci malo posle toga od decembra 2003 do avgusta ili tako nesto prosle godine. cujem bas od njega da ce "otopus" mozda ponovo da bude otvoren, ali kao neka ekstra igraonica, ono samo clanovi (30e clanarina) i ti fazoni.

Nazad
Vrh Dno