Šta je novo?

Izasao Firefox3 RC1

...i sad u krug jel tako ? Jel si stavio nighly tester tools ? Ako jesi, jesi manuelno instalirao taj plugin i ukljucio "override all compatibility" ? Nisi. Da jesi, radio bi. Imas na FF forumima teme pa ako mene ne slusas onda slusaj njih 100 odande...Procitaj uputstvo za nightly tester build tools i forsiraj lepo instalaciju, resetuj FF i radice.

edit: sta misli kako sam ja instalirao one plugine za FF2.0 u FF3 ? Kazem, lepo procitaj, skroluj dole u plugin sekciji, idi na older versions i tamo su svi zeleni i trpaj ! 🙂

Poslednja izmena:
Ok, hvala na infu :wave:

Jel ima nekih razlika?

I da li je to zvanicni RC2 ili RC2 na kom se jos uvek radi? Na mozillinim stranicama jos uvek ispisan samo RC1.

Poslednja izmena:
Firefox 3 Release Candidate 3 has been uploaded to the official Mozilla ftp site and is currently transferred to all mirror sites before the announcement is made on the official Mozilla Firefox 3 website that a new version is available.

As usual information is rather scarce before the official release notes have been posted at the official website (which they have not until now). The release however is definitely the final version of Firefox 3 Release Candidate 2 and early adopters can download and install it immediately without fearing that they are installing a version that is not final.

http://www.ghacks.net/2008/06/04/firefox-3-release-candidate-2-released/

OK, hvala.

Ako je nesto oznaceno sa RC, onda je to RC... nece sigurno praviti RC2 BETA1 |))
Fora je sto na sajt stave tek kad zavrse sa svim jezicima i os-ovima, a koliko sam juce video ima samo Win i US

Ima RC2 na svim jezicima. Probao - bas dobar
A tako sam se sjebao sa onim dodatkom "nightly tester tools" da je to nevidjeno.
Ne znam da li on treba prvi da se instalira, tj firefox, pa on, pa dodatci.
Insalirao sam RC2 preko 2.0.2.14, pa dodao "nightly tester tools", i tu mu je bio kraj.
Uglavnom sve, apsolutno sve mi je pobrisano.
I bookmars, history u adblock plus, i dodatci,.. ma sve.
Nije hteo da se povrati cak ni u Firefox safe modu. Popizdeo sam.
Sreca pa imam backup od pre par dana.

Poslednja izmena:
Jedna mala digresija - stavio sam Operu 9.5 (pricam o MacOS-u sada, 9.5 je Beta). Razlika u brzini otvaranja stranica, brzini samog browsera, opterecenju i sl. u odnosu na FF2 je stvarno vise nego ocigledna. Takodje je veoma primetna razlika izmedju Opere 9.5 i 9.27 u svim ovim operacijama.
Za razliku od nje, FF3 jeste malo brzi (interfejs) od FF2 ali mislim da i dalje pati od istih bolesti 🙁

Nazad
Vrh Dno