Šta je novo?

Izadje li stronghold 2

ZLI

Čuven
Učlanjen(a)
30.08.2002
Poena
620
Nesto sam nacuo da se pojavio ako neko ima info govori bre :D

i ja sam cuo krajem aprila

Izasao je pre neki dan, nisam siguran koja je verzija u pitanju (mislim izdanje za Ameriku ili Evropu)

A ja sam cuo da ce imati ultra svezu zastitu...

Izasla je igra definitivno, na dva diska je i sto se zastite tice jeste Starforce ali sljaka sa Daemon toolom bez problema ima da se skine sa www.piratebay.org

Pozdrav svima

Ispravka nije Starforce zastita u pitanju je Securom 7 ako nekom nesto znaci

Momci o igri razgovarajte slobodno ali o tipovima zastite ne treba da brine neko sa originalnom kopijom ;)

a kako napraviti bekap originala (za nedaj boze) pored takvih zastita ;)

Prethodna igra je bila odlična za svoje vreme. A istina je da je ova gora.

Meni stize veceras.
Na stranim sajtovim dobija dosta visoke ocene,mislim da nece razocarati.
Uostalom postovacu utiske sutra.

Igra ima odlicnu grafiku i podrzava shardere 3.0. Inace obavezno instalirajte 1.1 patch. Nije bas mali ali dosta toga ispravlja.

Meni grafika izgleda ocajno za danasnje standarde. Instalirao sam 1.1 patch. Ali da stavimo grafiku na stranu, na kraju krajeva to je poslednje bitno, meni kao ljubitelju strongholda, nastavak se uopste nije svideo. Jadno i bedno. Deluje mi kao korak unazad u odnosu na prvi deo.

Inace igra sa 1.1 patchom radi za on-line igranje, tako da ako imate solidan net (ne trazi nista posebno) mozete se oprobati sa drugim igracima.

Pa zar je moguce da je zaista toliko losa!??
Mozda su vam se sada slegli utisci? :)

Ista je kao prvi deo. E sad, to su ljudi izgustirali pa hoce nesto novo.
A meni je i stari bio trash :d

Da,u sustini jako malo promena u odnosu na prvi deo.Grafika nije nista posebno,ali je zato igra jako lose optimizovana.Na mom bartonu 2600+,9600xt,1024MB rama etc. morao sam da se zadovoljim pixel shaderima 1.1.Pritom kad se pojavi vise objekata na ekranu Fps osetno pada (u nekim trenucim ispod 10).
U svakom slucaju prosecno ostvarenje koje igram samo zbog uspomena na prvi deo.
Pokusacu jos malo da igram pa se vracam na Rome TW.

Nazad
Vrh Dno