Šta je novo?

Izašao PS2 emulator!

Eh, kolko vec emulatora ima, samo ni jedan ne radi kako valja, ja se ne bi mnogo radovao, u najboljem slucaju radi jedna igra, a kako u zadnje vreme i tako igramo samo portove koj ce nam to uopste?

Ma da naprave samo da radi Gran Turismo i dosta :)

A i sony ispod 200e sad, to vam je jača grafička...

i to sto kazes bane... i pride jos dobijes kucni dvd/divx/mp3 plejer

Za 200e bolje napraviti barebone za sve to, a igrati ps2 igre na monitoru :)
Osim ako nemash 100Hz TV :D

driver je napisao(la):
Za 200e bolje napraviti barebone za sve to, a igrati ps2 igre na monitoru :)
Osim ako nemash 100Hz TV :D
bas me zanima kako ces za 200 napraviti barebone...

Ala ti je i vest!

ljudi ne lozite se

ne postoji jos nijedan emulator za soni 2. koji pusta komercijalne igre. Ima ih nije da nije ali to ne radi kako treba: nema tekstura, frejm ili dva u sekundi, i jos dosta toga. Ko hocee da se igra nek kupi soni 2 umesto kucnog dvd playera, malo je skuplji ali se daleko vise dobija sa njim

Ako neko ima Drakan 2 i da jos radi, neka odmah javi:))

Miroslav je napisao(la):
bas me zanima kako ces za 200 napraviti barebone...

Kako ?
integrisana plocha - 40€
duron 1.2 - 20€
256 rama - 30€
hdd 20gb - 30€
cd 15€
imash josh 65€ za najbolje i najlepshe barebone kucishte :0)

instalirash windows media station, i ne treba ti mish ni tastatura, nabudzish daljinski i cao :) al pushta sve titlove, glupo uradjene divxove, HDTV :)

koja je to integrisana ploca 40 evra, EI Nis :d :D :D :D

Mali HoBiT je napisao(la):
koja je to integrisana ploca 40 evra, EI Nis :d :D :D :D

Jesi li ti lud????? :D
Pa ja sam na poslu imao 5 kom. Nforce1(ASUS) i prodate su po samo 30 evra. :smoke:

@Milan: ukoliko imas jos tih ili slicnih mATX ploca, javi, vrlo sam zainteresovan

@Guru: smetnuo si sa uma jednu veliku bitnu stvar - Kuciste. da vidim koje ce to kuciste lepo izgledati kao omaleni Sony PS2? a i ne bi se uzdao preterano u TV out na ploci :D

@ Milan - daj bre, nForce 1 :d, aj da je bar 2 :D

Miroslav je napisao(la):
@Milan: ukoliko imas jos tih ili slicnih mATX ploca, javi, vrlo sam zainteresovan

Nazalost vise ih nema...(jedva sam uspeo da uzmem 2. za sebe) :)

Pozdrav

Bane® je napisao(la):
A i sony ispod 200e sad, to vam je jača grafička...

Pazi, ovo uopste nije losa stvar za te pare...a moci ce i da se pikaju neke jako dobre stvari.
Steta sto je trziste za PS2 prenatrpano voznjama :d

I imam jedno strasno glupo pitanje za kraj koje mi nikad nije palo na pamet da postavim bilo kome - moze li PS2 da se nakaci na obican monitor ?

monitor?! sto na monitor kad je na tv-u 3x lepsa slika, imas prirodni antialiasing :)

Evo ja uzeo za eon mashinu jedan pcchips sa KT266M chipsetom i radi odlichno...cena je 40€ u maloprodaji :) al recimo za 15e mozesh da uzmesh V3 sa odlichnim TV outom i opet imash mashinu na kojoj sve radi...Na PS2 pola divxova nece raditi, a tek da ne pricham kome treba prevod...Drugi problem je chitanje DVDova....Kao shto ne trpi loshe CDove (igre za PS2 mogu da se snimaju samo na Verbatimu i to 8x), tako je problem i sa loshijim/loshe narezanim DVD medijama....Na kompu opet tih problema nema uopshte....PS2 je konzola za igranje, sve ostalo je izbudzeno tek nekako da radi....

Miroslav je napisao(la):
monitor?! sto na monitor kad je na tv-u 3x lepsa slika, imas prirodni antialiasing :)

Ma bre nemam 2 tva a na jednom su non-stop spanske serije i tamo retko zalazim :d

Ozbiljno, moze li ili ne moze PS2 da se nakaci na monitor ? To nikad nikoga nisam pitao.

driver je napisao(la):
Drugi problem je chitanje DVDova....Kao shto ne trpi loshe CDove (igre za PS2 mogu da se snimaju samo na Verbatimu i to 8x), tako je problem i sa loshijim/loshe narezanim DVD medijama

Nije frka, mi ne gajimo te Pionir krseve :p i sve nam se snima korektno :d ;)

Miroslav je napisao(la):

Blago tebi kada je na TV-u nesto prirodno...

Moguce je nakaciti na monitor, e sad kako, valjda ce neko lepo objasniti. Znam samo da sam igrao na montoru i da je mnogo lepsa slika, doduse, malkice moras da se odmaknes, posto je 800x600 rezolucija, cini mi se.

Moguce je nakachiti PS2 na monitor naravno, ali taj 'adapter' verovatno mozesh da kupish samo u Japanu :) I na kraju bi dobio kvalitet grafike ko na TNT2 u 640 (soni je u 640x480/512)

Vrh Dno