Šta je novo?

izaš`o Call of Duty: United Offensive

Završio sam onaj level na Siciliji gdje treba uništiti onaj svjetionik i skladišta oružja.Sad bi trebao učitati slijedeči level pritisnem continue i tu se jednostavno dalje ništa ne događa ko da se zamrzne.Probao sam na dva kompa i isto je.

onako malo sam razocharan... ko je rako da ce biti krace od originala ... pa bio je u pravu (opti :) ) znachi zavrshio sam je iz dva puta u dva dana na normal... i utisak je nekako bledunjav... ti kao vodish tog junoshu i nemash neki uticaj da tvoji postupci bitno utichu na dalji tok igre... samo pratish tvoje kompanjone oni te vozikaju pucaju ginu dolaze novi i tako.... ti kao da si totalno sporedna uloga u svemu tome

mada je bilo stvarno nekolicina bash zanimljivh scena ali sve je to prektratko trajalo

znachi bilo je josh krace ali ne bash toliko sladje :p

Jednom je jedan mudar covek, Marinko Cutuk iz Audicije :d, rekao vizionarsku recenicu koja je potpuno primenljiva na Call Of Duty expansion - "Sta, pa zar opet cetiri sata :zgran: "
:D
Evo, ja sam presao 9 od 13 misija, igrao sam je sinoc 2 sata i danas sat i po.

G!!! je napisao(la):
onako malo sam razocharan... ko je rako da ce biti krace od originala ... pa bio je u pravu (opti :) ) znachi zavrshio sam je iz dva puta u dva dana na normal... i utisak je nekako bledunjav... ti kao vodish tog junoshu i nemash neki uticaj da tvoji postupci bitno utichu na dalji tok igre... samo pratish tvoje kompanjone oni te vozikaju pucaju ginu dolaze novi i tako.... ti kao da si totalno sporedna uloga u svemu tome

mada je bilo stvarno nekolicina bash zanimljivh scena ali sve je to prektratko trajalo

znachi bilo je josh krace ali ne bash toliko sladje :p

Igra je napravljena kao cista arkada, i akcenat je stavljen na sto bolje docaravanje haosa i akcije borbe "prsa u prsa" iz vremena WW2 ! Ako zaigras na Veteran nivou, sigurno ti nece tako brzo proletiti ispred nosa (prava je steta igrati je na "normal" ili ne daj boze, "easy"), a sto se tice subjektiviteta, odnosno tvog uticaja na tog igre...pa...kao i u ratu (kao i u skoro svim drugim situacijama) gotovo nista ne zavisi od pojedinaca! Atmosfera neposrednog ratnog stanja je glavni adut ove igre, a ona je odradjena fantasticno (pri tom ne mislim na ratna stanja vidjena u americkim populistickim ratnim filmovima aka Rambo)!

Jao... Ja sam CoD full igrao na Normal... Sada ekspanzija mora da ide na "Very Hard" :smoke:

pa igra i moze samo da bude arkada sigurno ne simulacija... a koja je razlika izmedju igrivosti na hard i normal kad je jedina praktichna razlika shto ti neprijatelj vishe skine healta kad te pogodi.... original je bio bolji (nekako se bar malo nazirala prichica a ovde samo neshto jurishash) sa veoma dobro rasporedjenim dinamichnim delovima.... a da igram na najtezem nivou da bih uchitavao po pet shest puta dok ne spazim gde se sakrio neki sniper il slichno je bzvz totalno... ako hocu timsku igru onda se igra u multiju a ne singleplayer gde ne mogu ni da upravljam sa saborcima niti da im naredjujem vec samo trchkaram za njima i pucam tamo gde pucaju i oni :)

Imam problem.

Instalira mi se prvi disk a drugi ne prepoznaje iako u Total Commanderu najnormalnije mogu da petljam po disku i da ga citam. Probao sam i da narezem na RW disk ali opet isto - ne prepoznaje. Ne postoji mogucnost da mu zadam putanju na primer sa harda nego samo kaze da ubacim disk i stisnem ok.

Zna li neko u cemu je stvar?

G!!! je napisao(la):

Da, apsolutno se slazem... cak sam u pocetku, dok se nisam jos snasao, imao utisak da oni resavaju misije, otprilike oni pobiju sve sto se mrda a ja opalim bazuku u tenk i kao ja sam resio misiju... a isto mi se ne svidja to sto ne mogu da otvaram vrata na kucama, sto postoji "linija" preko koje ne moze da se predje i to sto Nemci kada padnu mrtvi nestane im oruzje, odnosno ostane ali svakom x-tom.

Kako ste presli onaj nivo kada mora da se unisti neko protiv-tenkovsko vozilo koje se nalazi sa druge strane mosta? Ja ne mogu da predjem, znaci cim krocim na most to vozilo baci raketu na mene i cao...

morash da puzish preko mosta, kad dodjesh do kraja dotichnog sa desne strane ima jedan rov u kojem imash malo health-a odatle je vec lako...

Ja sam presao sve i ne secam se tog dela ??? Jel to u americkoj ili ruskoj kampanji ?
P.S. igrao sam na najtezem nivou i nikad nisam puzao :)

Da li ima opet nekih posebno tezih nivoa, kao prelazak preko mosta u prvom delu?

Pa ja puzim ali me opet izroka... probacu, vazno mi je da znam da se tako prelazi...

To je pri pocetku igre, neki 2-3 nivo otprilike...

A sta treba da se radi u Ruskoj kampanji, kada treba da se napada neki grad i komandant ti kaze da zauzmes dobru poziciju u nekoj zgradi i da uz pomoc dvogleda pozoves avijaciju (!?) ?

Trbas da zauzmes dobru poziciju u zgradi i da dvogledom dozivas avijaciju. Lepo ti je covek rekao :)
Naravno, pri tome je pozeljno da dvogledom gledas na protivtenkovske topove koje treba unistiti...

A izvini, kako se to "dvogledom doziva avijacija" ? Gledam kroz dvogled i vicem "Udri avijacijo!" ?

Poslednja izmena:
Pogledas dvogledom na top, pojavi se mali crveni kruzic i ti kliknes na levo dugme misa. Da je glupo - glupo je. Kao i CoD u SP-u, u sustini

Ma bre nisam ni video tenk, zato nisam znao.
Jedva sam provalio da se tu negde nalazi tenk, taman sam hteo da odustanem.

Sada sam valjda u poslednjoj misiji, branim onu zeleznicku stanicu.
Igra bre uopste nije laka, igram je na Normal i ovaj poslednji nivo mi je bas tezak.
Za sada ne uspevam da ga zavrsim, ali polako napredujem.
Necu ni da mislim kako je na najtezem nivou.

Ma daj, igra je smesna :) Zeleznicku je najopustenije odbraniti, jedino trebas da znas da kad ti uzvikne "Stuka" da ce ta stuka da gadja onaj kolosek na kome si ti u trenutku uzvikivanja. Malo mrdanja i nema problema. Zasednes za topuzinu i ljustis nadolazece trupe sto tenkove sto posadiju

Pa izasao je demo :) Bice ista pesma, uostalom to su maltene istovetne igre, samo ce ovaj put biti na Pacifiku i nece biti u bas tolikoj meri masovnih bitaka...ali ovaj WW2 fazon opasno pocinje da smara. Da se neko bar seti da te stavi u perspektivu mladog SS oficira, da makar malo promene unese...
Mene generalno izuzetno iritira sto kad obradjuju neku istorijsku stvar (bitku, rat) totalno odbace osecaj za realno i sta se stvarno desilo u 90% slucajeva, a to mene uzasno izbacuje iz takta...a pride ih mrzi da se raspitaju o karakteristikama jedinica (ovo posebno u strategijama) pa ispadne da su barbarske sekirdzije sa masnim bradama iako malobrojnije ipak nesto jace od nekoliko legija u rasporedu falange na otvorenom polju...uzas !

U SK-u pise da ce Pacific Assault zahtevati hardver kao Far Cry. :(

Ja volim WW2 fazon i jos mi nije dosadio. Verovatno nikada i nece, jednostavno volim WW2 pucacine. Jedino sto su misije uglavnom iste, mada mogu da kazem da je Call of Duty sto se toga tice uneo novine jer se pojavljuju misije koje nikada ranije nisu. Ne znam sta bi novo moglo da se izmisli... tenkovi, pucas iz aviona... sve to ima u COD-u...

Nazad
Vrh Dno