Šta je novo?

izaš`o 3DMark05

da...
jeste li videli kako ih X800 XT PE shije ... A X800 Pro je na nivou GT-a... I posle kad cujem one price kako je ATI stara tehnologija i sl...

koliko ima 9800pro u odnosu na kartice poslednje generacije i naravno rivala 5900ultra? 🙂

malo je sumnjivo to sa ATIjem
ne mogu da verujem da je razlika bash tolika, al' ajde...

Pa ATI je uvek radio bolje Shadere, sta je tu cudno. nVidia jos uvek nije izbacila optimizovane drajvere za ovaj benchmark...

Sutra cemo valjda skinuti u Bench officeu, ako nas posluzi server sa koga budemo skidali 🙂.

ne znam zashto se josh ljudi loze na 3d mark kad se previshe chesto pokazalo da to i nije toliko morodavan test kakva je neka karta u realnom radu... shto bi rekli shitfest ")

I sad ti budi pametan?! Ma ništa im ne verujem dok ne vidim bar još dve novije verzije drajvera, optimizovanije :eyebrows: e onda kreće PREPUCAVANJE!!!!! ATI vs nVidia :banana:

verujem da je ovo udarac nVidiji za one glupe dijagrame oka i lazi oko PCIExpress-a. Dosh'o redo da ATi bude bolji u Marku, a verujem da ce se za desetak dana rezultati skresati na realnije cifre.
Samo mi nije jasno cemu onda uopshte 3D Mark, kad daje ovakve gluposti od rerzultata.
Sticem utisak da postoji jaaaakooo veliki prostor za josh jedan dobar GPU benchmark program, koji bi lako mogao da preuzme popularnost ovom prodatom Marku (huh... postajem pobornik teorije zavere)

Sta se se bre uhvatili za taj test? 🙂

Gledajte one u kojima 9800Pro/XT jede Fx5950Ultra za dorucak! 😀

ATI rastura samo tako ovi novi drajveri su odmah promenili stanje stvari... dobili su oko 1000 poena...

u je dobili su 1000 poena i u proseku 0.21 fps vishe u igrama... 3dmark zakonom treba zabraniti 🙂

Delija je napisao(la):
Sta se se bre uhvatili za taj test? 🙂
Gledajte one u kojima 9800Pro/XT jede Fx5950Ultra za dorucak! 😀

Na tom linku ima i testova gde 9600xt bije i 9800pro/xt pa i x800pro/xt.
:bottle: :bottle: :eyebrows:

Evo ga stize...za koji minut, danas momci ponesite na sastanak prazan CD i nosite. 283 MB je velik

Ja skinuo jos jutros,probao....samo prvi test demo je prosao!?!(sa prosecnim fps od 1-2)!!!
Ostala 2. nisu htela da rade jer 3d05 zahteva 128 VRAM!!!
toliko

Pa sto to ranije nisi rekao🙂 Ja sad skinuh a nema smisla da ga pokrecem jer i ja imam 64mb🙁

Eva sad ga pustam na Inspironu 9100(9700 128mb)i.....zalosno takodje 1. test 2-3 fps,najvise uspori kad izadje onaj baja sa rucnim plazma topom iz onog brodica i krene da zasipa one vojnike!!!!....2.test....bolje da ne spominjem

3Dmark03 je ispao najbolji pokazatelj kako ce, novije, igrice raditi... Ko je spomenuo d3 i hl ?

Sad cu budem izlozen najgrubljem pljuvanju najverovatnije ali meni ovaj 3dmark izgleda bolje od doom3...ali majke mi.

Pa to je verovatno zato sto i izgleda bolje. 🙂

Broz je napisao(la):
Sad cu budem izlozen najgrubljem pljuvanju najverovatnije ali meni ovaj 3dmark izgleda bolje od doom3...ali majke mi.

Otkud znas? Jel si video sve testove? 🙂

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Otkud znas? Jel si video sve testove? 🙂

dovoljno je da vidis slike pa da to zakljucis.
a i sasvim je to normalna pojava, ali ostaje jedno pitanje na cemu to poterati "real time"?

Nazad
Vrh Dno