Šta je novo?

Iz powerpointa u word

Stefan1

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2003
Poena
649
Danas sam na fakultetu narezao predavanja na CD.E sad predavanja su u powerpointu (slajdovi).Kako to najbrze prebaciti u word da bih mogao da ih odstampam.Znam da mogu i slajdovi iz power pointa da se stampaju ali tako bih imao 200 strana,a ovako kada bih tekst prebacio u word 20-tak.

Eee pa covece, to su osnovne strvari u radu sa Office programima!!!
Otvori fajl u PP pa save as > outline/rtf i dobijes word dokument koji posle sredjujes kako ti volja.
Ti ono bese studiras.... !? :d

Nema vajde od toga ja sam pokusavao i to mislim da sam potrosio nekoliko sati (~5) i najbolje resenje je da stampas vise slajdova na jednom listu.

A to outline to je beskorisna opcija jer tu obicno fali bar 2/3 stvari iz PP, nekad i celih 95%.

Probaj i da sacuvas slajdove u neki graficki format a da ih zatim OCR u nekom programu, a zatim prebacis u word to ide brzo.

Alternativa je copy paste ali samo svakog slajda pojedinacno tj. svakog elementa pojedinacno sem ako neces totali dzumbus...

I ja sam se bavio isto ovim i zakljucio da je najbolje odstampati po 2 slajda jer pravo resenje izgleda ne postoji... bar ne jednostavno...

Isto pitanje bilo je ovde postavljeno na forumu i niko nije znao odgovor...

Nazad
Vrh Dno