Šta je novo?

itunes - problem sa instalacijom, Win XP SP2

G.Pikvik

Slavan
Učlanjen(a)
31.10.2005
Poena
319
Ne mogu da instaliram Itunes, prilikom instalacije zakuca se na screen-u koji sam prilozio, i uopste ne mogu da skontam sta ga koci, jer ne prikaze sta je problem, vec jednostavno stane ovako i stoji...

probao sam da deinstaliram sve apple programe, quicktime, bonjour i jos par koje je sama instalacija odradila, i sada hocu da preko Revo-a deinstaliram poslednji, Apple Software Update, medjutim i ovde mi se zakuca na istom screenu!

tako da sada ne mogu ni da ga obrisem...

ima li neko ideju kako da ga skinem, i posle opet valjano instaliram, jer mi treba da aktiviram ipod touch...

unapred hvala!

Prilozi

• itunes.jpg
    itunes.jpg
    13.6 KB · Pregleda: 28
CCleaner ima u Alatima opciju Deinsteler, pa probaj, forsiraj deinstalaciju i brisanje.
Ako ne uspe probaj sa Your Uninstaller! ili nesto slicno.

K-Lite Mega Codec Pack moze da napravi ove probleme.

probao sam sada da forsiram i preko Revo uninstalera, tj direktno da obrisem sve refrence u registry-ju i foldere itd...mislim da je ocisceno sve, sada cu opet da probam, mada razmisljam i da skinem K Lite codec, jer ako opet ovo zakuca, treba mi 30min da sve obrisem (gomila restarta itd)

jesi li imao iskustva da je bas K Lite codec smetao?

Da, jednom prilikom mi je k-lite pravio probleme kod instalacije QuickTime i Real player-a, pa sam morao da izvrsim deinstalaciju.
k-lite ima u sebi quictime i real alternative, iskljuci ih kod instalacije kodeka

Poslednja izmena:
evo sve sam izbribao, skinuo i K Lite, i uspeo da instaliram...radi..

hvala!

Vrh Dno