Šta je novo?

iTunes playlist-e

Učlanjen(a)
31.10.2009
Poena
350
Koje fajlove iz iTunes foldera "stare" instalacije iTunes-a moram da kopiram u iTunes folder "nove" instalacije iTunes (na novom disku) kako bih dobio playliste prikazane u novom iTunes-u ?

U starom iTunes-u imam preko 150gb muzike slozene po albumima i playlistama i nekako bih da to kloniram u novi iTunes.

Pa mislim da ti je najlakše da to napraviš putem ovog programa: MobileMe Backup v3.2

On te u neregistrovanoj verziji limitira na mislim 100mb po fajlu, ali u ovom slučaju je nebitno jer playliste zauzimaju ionako jako malo mesta...

Znači ukratko - uvezi muziku u iTunes i onda uradi backup playlista putem ovog programa.

Poslednja izmena:
Ovo je za osx, da li postoji za Win nesto slicno?

Zaboravih da navedem da Win koristim ....

E pa to je onda trebalo da pitaš na drugom mestu, a ne ovde? Ovo je soba za Mac OS...

Što se tiče tvojeg pitanja... hm, ne znam stvarno, ali recimo evo... ovo sam izgooglao.

Move an iTunes library from a Windows PC to a Mac

Nisam ga čitao jer mi ne treaba, ali cenim da je postupak dvosmerne prirode... ;)

U pravu si za temu, al reko ajde dosta ljudi koristi i jedno i drugo pa mozda znaju....:)

Elem, nisam ni razmislio malo prije nego sto sam postavio temu....Ucitao sam library fajl iz back up-a i podesio putanju u Preferences ka lokaciji na kojoj je sve bilo na starom os-u i sve je tu, playliste, muzika, sortirani albumi...:)

iTunes cuva sve to u My Music folderu na disku i samo ga treba "uputiti" ka lokaciji :p

Solved.

Skoro imadoh problem kada sam frendu prebacivao moju bazu na njegov Win7. Rešio sam problem..ali sad imam drugi problem..naime, iTunes se spoooro boot-uje i to kad se boot-uje može samo jednom, ako idem na Close i dalje je prisutan u RAM-u, moram ručno da ga ubijam..i da bih ga boot-ovao sledeći put, moram da restartujem OSx pa onda sve u krug..vidim da nisam jedini ni na Apple forumu, pa se pitam da li neko ima rešenje..ili je imao sličan prlblem..

Poslednja izmena:
Vrh Dno