Šta je novo?

iTunes not responding cim ubodem iPhone

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Znaci cim povezem telefon preko usba iTunes prestaje da radi; cim iscupam kabel nastavlja bez problema. Ima li iko ideju sta bi moglo biti?! Sto je najgore sinoc je sve radilo bez problema danas jok :( Na drugom kompjuteru takodje sve oke radi!

Druze u kompjuterskoj tehnici sam vec 20 godina i ove osnovne stvari se podrazumeva da sam uradio!

Si uradio neki update/upgrade sinoc? Sto iTunes-a sto win-a?
Mora da je do sw i wina ako radi na drugoj masini kako treba - znaci nije ni kabl problem. Stvarno mi ne pada na pamet nista drugo nego da ga je neki update/driver "poYebo".

restartuj windows :d

Definitivno je neki problem tj konflikt sa nekim procesom! Kada ubijem sve u msconfigu radi bez problema. Ima li ideju neko sta se ne voli sa appletom :p

Uradi tail -f -n 0 /var/log/messages
U konzoli pa ga onda prikljuci / iskljuci i pogledaj da li prijavljuje neke greske i u vezi cega.

A dodjovala sada sam tek video da je win u pitanju, zasto prijatelju ga postavi ovde :)

Poslednja izmena:
Definitivno je neki problem tj konflikt sa nekim procesom! Kada ubijem sve u msconfigu radi bez problema. Ima li ideju neko sta se ne voli sa appletom :p

ako bi nam napisao sta sve imas u startup-u, mozda bi ti rekli :p
:d

Jel moguce da neki win proces pravi problem?! Cim ubijem sve procese (UKLJUCUJUCI I WINDOWSOVE; bez ovoga nece takodje da radi) bez problema mogu da cupam i vracam tel i itunes ga nadje svaki put :(

Vrh Dno