Šta je novo?

iTunes nece da prepozna iPhone

DKphoto

Slavan
Učlanjen(a)
26.06.2008
Poena
319
Kada utaknem telefon u usb krene da puni ali nece da ga prepozna u itunes-u, trazio sam na netu kako resiti problem ali nisam uspeo probao sam i da reinstaliram itunes na mac os-u i sa devices i update na windowsu...da li je neko imao ovakav problem? Iphone ima sveze instalirani ios 6 update...nov je i nisam ga do sada kacio na komp...i da li postoji nesto cime bar mogu da vratim poruke sa starog telefona a da nije itunes.

Poslednja izmena:
Nemam resenje tvog problema jer nikad nisam imao neki Apple proizvod ali moram da naglasim da mi se tako nesto nije desilo sa Symbian ili Android telefonom. A taman sam ovim post-om hteo da vidim da li ce ljudi poceti da troll-uju nakon ove moje recenice. :)

DKphoto, probaj sa drugim Data kablom.

Takodje tvoj problem moze da bude 30 pin port (dok connector) na telefonu.
Meni se to desilo na iphone 4 - puni se normalno, ali nece da se konektuje na itunes...posle nekog vremena sam provalio da mogu da ga konektujem kada malo izbacim konektor (sa strane kabla) napolje (po 1,5mm ravnomerno sa svih strana)...
Na kraju sam vratio telefon na garanciju i sve su sredili (zamenili ceo dock connector)...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno