Šta je novo?

iTunes na svim nalozima

LuxoR

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
619
Dakle koristim iTunes na mom nalogu na miniju .. skoro sam napravio jedan drugi nalog i hteo bih da taj nalog koristi istu iTunes biblioteku .. kako ovo odraditi ?

Druga stvar je sledeća:
Pored minija imam i laptop (winXP i iTunes) i kada radim backup na miniju i restore na laptopu sve je ok ali kako da uradim nekakav "sync" na laptop ? Znači dodam još samo par albuma na minija i ne bih da se ponovo arčim sa bekap/restore ...

Zvanično rješenje za iTunes...

Za ovo drugo imaš više rješenja: 1, 2, 3, 4, ...

Ovo zvanično rešenje funkcioniše "polovično" ...

naime kada prebacim u public folder i namestim na drugom nalogu da mu je to Music folder ništa se ne događe (ni posle restarta)

Tek kada uradim add to library pa taj folder onda oće ... da li će raditi automatski kada dodam još nešto .. probaću danas - sutra ..

Što se tiče druge stvari pretpostavljam da bi mi ono programče Sync odradilo posao ... još nisam stigao da probam ...

Nema direktne veze sa ovim al reko da pitam:

Imam neki video klip (300,400MB) na miniju a komp sa Vistom mi je privremeno vezan na LCD tv i hteo sam kroz mrežu (bežičnu) da taj fajl pustim .. međutim to radi mnogo sporo .. treba mu minut do dva da uopšte pokrene fajl, radi par minuta dobro i onda krene da secka ... Kada pustim da se samo kopira ide relativno sporo ? Da li je to "normanlo" ili neka podešavanja postoje ?

:wave:

Imam neki video klip (300,400MB) na miniju a komp sa Vistom mi je privremeno vezan na LCD tv i hteo sam kroz mrežu (bežičnu) da taj fajl pustim .. međutim to radi mnogo sporo .. treba mu minut do dva da uopšte pokrene fajl, radi par minuta dobro i onda krene da secka ... Kada pustim da se samo kopira ide relativno sporo ? Da li je to "normanlo" ili neka podešavanja postoje ?

Čini mi se da ti ovo podebljano pravi problem...

Pretpostavio sam .. :d

Na laptopu je XP pa ću probati i na njemu ...

thx :wave:

Ladno Vista pravi haos ..

uključim XP na laptopu i strimujem sa minija .. ma ni da štucne ..

Treba mu ukupno 5 sekundi više pri učitavanju samog filma a kasniji playback i fast forward i rewind rade kao da mi je fajl na hardu ..

neverovatno ! :wave:

Probaj da isključiš ovo, pa ti možda pomogne na Visti...

Ne pomaže ...

ona proba na XPu je bila na laptopu i na njemu radi savršeno .. dok na velikoj mašini i na XPu i na Visti radi identično (loše / sporo) jedino mogu da sumnjam na USB D-Link WiFi dongle ..

bedak ...

neka, radiće i ovako :wave:

Čini mi se da su ovi riješili da tebi riješe problem...

ladno sam to isto pomislio ! :d

elem ... 9ka je superiška skroz .. ima listing radio stanica .. bogami stare rok su odlične ! Ima nekoliko stanica koje non stop puštaju best of liste (balade, solaže, gitare .. ma ludilo )

radi mi lepo home sharing .. :p

Vrh Dno