Šta je novo?

ITS net dzaba ljudi - novi provajder

FTA

Slavan
Učlanjen(a)
20.04.2004
Poena
319
http://www.my-its.net/

pogledajte ove cene. ja sam uzeo flat mesec dana dial up za 275 dindzi.:zgran: to nema nigde. a i cene adsl-a su extra. za sad mi nije ni jednom pukla veza a na netu sam non stop.

Likovi su iz Nisa pa moraju nekako da privuku musterije. sta kazete?

Home256 1390,00 din
Home512 2390,00 din
Home768 3390,00 din

Pa i nisu nesto extra cene....

Redovne cene,makar za ADSL,ne vidim čemu oduševljenje.

Haha, koja je ovo reklama ***..

@fta sto lozis ljude?

Aman pa decko je preneo svoja iskustva....a vi ajde sad pa ga razapnite....

Mozda neko placa skuplji non-stop modemski pristup (kao npr. moja majka koja placa skuplje).......i onda ce neko ovu informaciju smatrati krajnje korisno.....
Nemaju svi ADSL, ili ovo ili ono vec su i dalje na modemu....

Njih zastupa firma Illusion u Krusevcu... Dial-up im je stvarno dobar, nema zagusenja, i konstantan protok... Za ADSL ne znam!

Standardne cene za adsl. FTA, ne kontam uopste tvoju izjavu da su "i cene adsl-a extra".

Poenta je da je dial-up stvarno jeftin... Ja npr. koristim Veratov, od 400 kinti... Ipak, bio je ovaj info i ranije na Bench-u...

Poslednja izmena:
Aman pa decko je preneo svoja iskustva....a vi ajde sad pa ga razapnite....

Mozda neko placa skuplji non-stop modemski pristup (kao npr. moja majka koja placa skuplje).......i onda ce neko ovu informaciju smatrati krajnje korisno.....
Nemaju svi ADSL, ili ovo ili ono vec su i dalje na modemu....

Vidis li ti negde extra cenu ADSL-a?

evo i mene; nisam zagledao detaljno cenovnik. moje impresije su se odnosile na dial up, a sto se tice adsl-a, mislio sam da je 1100 sa svim ukljucenim(setup,prikljucak i td)jeftino.i jeste, ali to je cena za prva 3 meseca. onda to dodje kao i kod drugih.

Standardne cene za adsl. FTA, ne kontam uopste tvoju izjavu da su "i cene adsl-a extra".

To se cak ne moze nazvati ni standardnim cenama za adsl,a kamoli extra cenama.
Pa skuplji su cak i od Euneta.
Jedino im onaj najsporiji paket 256 flat od 1390 spada u standardnu cenu

Poslednja izmena:
A i to za Dial-Up nije nikakva novost, ja koristim BeoBUG već 8 meseci FLAT po 275Din, i baš sam ovde na forumu saznao za njih... ,)

Poslednja izmena:
Sta mozemo - Srbija :( pa su i u 2007-oj mnogi jos uvek "osudjeni" na dial-up.

@Tumba
275 ili 295 dinara ( 250+pdv ) ???

Vrh Dno