nightshadow
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.11.2014
- Poena
- 565
Nikako, to nije nešto što se radi
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Sent from my MI 8 using Tapatalk
OtpKoja banka je u pitanju?
Upravo ovako. Mogu da pošaljem primer dokumenta koji sam im slao skoro.Pa sad, može banka da traži što je njoj zanimljivo. Pretpostavljam da bi možda bilo dovoljno da taksativno navedeš 9 tačaka zakona i kratko obrazložiš koju prolaziš a koju ne sa tvoje tačke gledište. Posle će verovatno njihov risk to da razmatra. Nezgodan momenat za traženje kredita posebno za preduzetnike. Javi ako bude nekog raspleta.
Moze, sutni mi u pm. Hvala. Ili jos bolje, pusti ovde da znaju ljudiUpravo ovako. Mogu da pošaljem primer dokumenta koji sam im slao skoro.
Sent from my BAH2-L09 using Tapatalk
Diskutovali smo vec o tome ovdje na temi, poslednji put prije nekih mjesec-dva. Rok za prijavu je kraj jula, cini mi se... I ja bih volio znati pojedinosti oko procedure (pogotovo za Novi Sad)!?
Inace, bas prije par dana sam malo istrazivao oko te prijave, neke informacije se mogu naci ovdje:
https://www.capernaum.rs/blog/2020/...u-za-zastitu-i-unapredivanje-zivotne-sredine/
Obrazac se moze naci ovdje (mislim da je isti za svaki grad, ima ga i na prethodnom linku, koliko me pamcenje sluzi):
http://www.beograd.rs/lat/gradska-vlast/1769478-/
U prevodu posto imam 2 ugovora, onda to znaci da bi morao po firmi da odradim, odnosno 2 primerka ovakva?Evo ga dokument koji sam slao banci. Obrisao sam delove koji spominju mene ili naziv kompanije sa kojom radim. Uz ovaj dokument sam slao i prevod ugovora.
U prevodu posto imam 2 ugovora, onda to znaci da bi morao po firmi da odradim, odnosno 2 primerka ovakva?
Jel si mozda u otp banci?
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Да ли се може користити исти сертификат као за пријаву на Е-порези? Пошто добијам грешку да није могуће остварити сигурну конекцију са сервером. Инисталирао сам и онај епиа софтвер, безуспешно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari