MareBGD
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.03.2003
- Poena
- 745
Iskren da budem mislim da malo i preterujete. Ok, da imam programersku firmu, mozda bih kao vlasnik i zeleo 10 likova u izolovanim boxovima koji 8 sati kuckaju, ali to je izolovan slucaj (ako i za njega vazi). Misljenja sam da je jedan dobar tim, mora da bude tim po svim kriterijumima. Da ljudi kada krenu ujutru na posao ne idu sa mucninom u zeludcu. Da govore "mi" cesce nego ja (prosla nam je ponuda, prodali smo ovo ili ono, uradicemo tako i tako, zaradili smo toliko i toliko...), i da funkcionisu i kao ljudi i kao radnici, da se tako izrazim. Zasto da se ljudi na poslu i ne nasale ne razumem? Zasto da ne steknes prijatelja na poslu, zaista ne razumem.
Svaki dobar menadzer vrlo dobro ume da podvuce crtu na kraju meseca, kvartala itd. i onda se vidi koliko je ko uradio i na koji nacin. U mnogim uspenim kompanijama radno vreme je klizno, postoje zadaci i postoje rokovi. Svodi se na to jesi li uradio nesto za odredjeni rok ili nisi.
Ja da moram da idem na posao gde oko mene sedi 10 likova koji cute i da ga posmatram kao mesto gde eto provodim 8 sati SVAKI DAN, pa kao odem kuci i to je to - pa izvrsio bih sepuku. NEMA tih para. Ne znam mozda ja radim u nekoj cudnoj firmi, ali moze i da se zeza i da se radi, i da se ostvari zacrtani plan, ako su ljudi normalni.
Svaki dobar menadzer vrlo dobro ume da podvuce crtu na kraju meseca, kvartala itd. i onda se vidi koliko je ko uradio i na koji nacin. U mnogim uspenim kompanijama radno vreme je klizno, postoje zadaci i postoje rokovi. Svodi se na to jesi li uradio nesto za odredjeni rok ili nisi.
Ja da moram da idem na posao gde oko mene sedi 10 likova koji cute i da ga posmatram kao mesto gde eto provodim 8 sati SVAKI DAN, pa kao odem kuci i to je to - pa izvrsio bih sepuku. NEMA tih para. Ne znam mozda ja radim u nekoj cudnoj firmi, ali moze i da se zeza i da se radi, i da se ostvari zacrtani plan, ako su ljudi normalni.