Šta je novo?

IT na drugom kraju sveta

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kakav je klabing u pekingu ?
Inace, kina je najzagadjenija zemlja na svetu.....

bas cudno da zemlja koja ima najvise stanovnika na svetu ne bude i najzagadjenija :)

Стварно чудно...
Него, могао би да окачиш овде понеку слику ако имаш. Волео бих да видим како то изгледа из угла једног "туристе". ЧД

Inace tokom istorije, amerika je ubedljivo najvise zagadila planetu, tako da bolje da cute i gledaju svoja posla. Takodje u odnosu na broj stanovnika, Ameri i dalje ubedljivo najvise zagadjuju planetu, daleko vise nego kinezi.
Ameri sad na sve nacine satanizuju kinu, bolje da shvate sta su pravi problemi kod njih nego sto turaju nos gde mu nije mesto.

I sad oni nekome nesto kazu! Plus kod njih je proizvodnja struje najveci delom od elektrana na ugalj, dakle najprljavije moguce...

Poslednja izmena:
Manite se Amera i zagadjenosti, kvarite temu o.... netacnim cenama za mobilno telefoniranje ;)

evo vam malo industrije da parite ochi :d

kwWOn.jpg

dakle, u ovoj manjoj crvenoj zgradi sam bio - ima 23 sprata. ova do nje - pitaj boga. a niz se nastavlja, u toj konkretno ulici, sve 'vake zgrade. u toj ulici su i LG twin towers, najlepsa gradjevina koju videh tamo po mom ukusu.

nazalost nisam stigao da pravim puno fotki, a da vam stavljam machke i ostale zivotinje, i kineskinje i automobile je totalno van teme.

Le lokuj bre, daj neke fotke iz IT radnje :)

Auuuu, al je epic onaj A8 sto ide iza busa :) Zivo me zanima dal se oni mali kinescici vide za volanom ili moraju da stavljaju jastuk :D

Vecina Kineza koji imaju para nisu vise sitni kao sto ih vecina zna ;) (ja sam pre 8 godina ovde video jednu, valjda kineskinju, 2.05m - ne zna nista engleski :))

Sta rade kad nisu vise mali ?

Lome kosti (sebi)

Sve je to meni jasno, nego gde je tu Bata Životinja? :p

Sve je to meni jasno, nego gde je tu Bata Životinja? :p

Bata kad bi se pojavio to bi bio haos... neverovatno je koliko ima fanova u Kini... jednom mi je rekao impozantan podatak da samo u Kini njegov fan klub broji 25 miliona :)

pitao sam ljude - znaju, ali stariji. mladje to ne zanima. mada, sobzirom da se u kini snima sad serija, o walter-u, u kineskoj varijanti, i da je bilo price da ce bata da bude guest starr u seriji, moguce da ce on ostati timeless legenda u kini.

Jesi li se vratio doma, Igoritze ? :D

Ma ostao Igoritza da usavršava kung fu, ionako mu malo fali da sve nauči :d

Da nauci sve Kineze kung-fu?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno