Sa velikim ponosom želimo da podelimo informaciju da je Benchmark, nakon 8 godina, dobio novi sajt! 💪
Jako mnogo truda, rada i energije smo uložili u prethodne dve godine kako bi mogli da ga predstavimo danas.
Pozivamo vas da posetite novi sajt i da ostavite komentar i utiske u ovoj temi.
To mi je najjace kad vidim "garancija preko mene", ma da kako da ne. To sve ide u sustini nemam garanciju ili "do vrata", naravno mora i cena biti takva.I treba uzeti karticu sa garancijom (domacom).
To je po meni prvo pravilo, jer uzimati kartice sa garancijom preko tog nekog, preko madjara, preko firme i ostalih fora je gore nego iz rudnika sa pravom garancijom.
I treba uzeti karticu sa garancijom (domacom).
To je po meni prvo pravilo, jer uzimati kartice sa garancijom preko tog nekog, preko madjara, preko firme i ostalih fora je gore nego iz rudnika sa pravom garancijom.
Ja sam još gori. Kada je grafika u pitanju, samo novo.Da ovo je pametno, po meni. Ja ne bih uzimao nista od grafike bez domace garancije (naravno ako je moguce). Bez garancije samo one jeftinije. To je moj stav. Ne znaci da sam u pravu. Ali polovno ako ima pola godine ili godinu dana garancije - barem si miran taj period...
Ili neku novu za 500 eura i resen problem, bar za nas casuel gamere.Moja je logika, bolje da kupim RTX 3080 iz rudnika za 500e nego RTX 4070Ti za 900e. Dobijem 15% niže performanse za 40% nižu cenu. Neka je šansa da grafička rikne 10%, opet je verovatnoća u moju korist. Neko ko je skorije učio statistiku i verovatnoću može da izračuna i koliko.![]()
Za 500e u Srbiji dobiješ značajno niže performanse ako kupuješ novu.Ili neku novu za 500 eura i resen problem, bar za nas casuel gamere.
Ili još bolje RX6800XT.U ovom trenutku bolje 3080 za 500e iz rudnika nego bilo koja druga karta, jer ce 3080 da traje sledece dve godine minimum.
Ako ima za iste pare, onda 6800xt.Ili još bolje RX6800XT.
Ima.Ako ima za iste pare, onda 6800xt.