Šta je novo?

Istripovana mashina

Dzirafa

Slavan
Učlanjen(a)
15.03.2006
Poena
304
Zjee shto imam problema sa nekom mashinom smorio sam se maximalno. Konfiguracija je asus P5PL2 , procesor pentium 4 na 3000 ili 3200 soc 775 64 bita sa 2MB kesa mislim, memorija neka 512DDR2 533, hdd maxtor sataII 200GB, grafika 6600GT MSI PCIe, asus kuciste, neko nadrkano napajanje LC POWER, optika nec 3550. Problem je u tome shto komp puca bez pravila samo se ugasi ili prsne slika ekran bude crn a radi josh uvek i onda nece da se upali dok ne ischupam i vratim kabl od napajnja. E sad komp mi je bio na reklamaciji vec dva puta i izmenjao sam mu bukvalno sve, prolazio sve testove ali desilo mi se da pukne posle 4-5 sati rada ili vishe, zadnji put sam mu promenio hard disk bio mu je WD 200 gb sataII i stavio maxtor, posla toga je radio ok .Ponadao sam se da je to jer se sa WD-om gasio pri pokushaju defragmenta ili kopiranju nekih vecih fajlova. Da dodam da lik ima neki kablovski modem pa me i to zanima da li je moguce da je do modema mozhda ili neka nekompaktibilnost u konfiguraciji ili neshto trece ?Pomagajte leba vam :wall:

ja bih rekao da je u pitanju graficka, pozajmi od nekoga drugu pa probaj, mada problem moze da bude i u napajanju, a i u pregrevanju...

Novi BIOS mi je resio problem sa bas tom plocom. Evo kupac se ne javlja vec 4 meseca.

Problem moze lako da bude ako je kablovski modem vezan preko USB-a,bilo je anije pisanja o kablovskim modemima i cudnom zakucavanju!
Probaj da prebacis kablovski modem na UTP meni i par prijatelja je to resilo problem

Vrh Dno