Šta je novo?

Istovremeno igranje igrica i slusanje muzike

Dragan1985

Slavan
Učlanjen(a)
19.10.2005
Poena
319
Da li je normalno da ako slusam MP3 muziku i igram istovremeno igricu, komp s'vremena na vreme secne. Tacnije dok igram NFS Most Wanted, kada treba da se promeni pesma, igrica secne. Dok npr. igram Colin-a sve tece veoma glatko. Da li se to nekako moze ispraviti?

imas doooosta jak komp.ne bi trebao da ti pravi neke probleme.
MW *****ava zbog slabe optimizacije.mada,uvek mozes da poslusas Voodooa.

Muziku slusam u Creative-om playeru, sto dolazi uz zvucnu jartu. Sad cu da vidim sta se desava u nekom drugom programu.

ne znam meni na mnogo slabijem racunaru lepo radi bez secanja

ps: probaj da ne pravis mnogo velike liste

Ne znam sta se desava. U bilo kom programu da pustim muziku ista stvar. Dok npr. radi testa sam pustio Far Cry, a potom i Riddick-a, uz pustenu muziku i nema nikakvih problema. Moze biti da nije igrica lepo optimizovana.

ja uvek kad igram slusam mjuzu, bez toga ne pokrecem igru, winamp koristim i nikad nije bilo problema, sto se tice nfsmw mislim da je muzika u igri sr..., iskljucis ingame muziku i odvalis nesto u winampu po izboru, mislim da je to najbolje resenje za mnoge igre, samo se ostave efekti u igri i przi!!

Dragan1985 je napisao(la):
Muziku slusam u Creative-om playeru, sto dolazi uz zvucnu jartu. Sad cu da vidim sta se desava u nekom drugom programu.

ja sam taj nesretni creative player jednom u zivotu pokrenuo i odustao od njega jer je teski sh*t i previse uzima resursa...pokusaj ti sa necim drugim

Dzaba probas, ima igara koje "zasednu" za zvucnu i ne "pustaju" :)

E onda je za tebe pravo rešenje zvučna kartica sa sopstvenim procesorom.
"Malko" su skuplje, ali isplati se :)

Nazad
Vrh Dno