Šta je novo?

Isti broj???

outlaw

Uzvišen
Učlanjen(a)
11.01.2002
Poena
2,525
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen™ 7 5700X w/ AMD Wraith Prism LED RGB Cooler
Matična ploča
MSI B450 Tomahawk Max
RAM
16GB (2x8) DDR4 3200MHz A-DATA AX4U32008G16A-ST50 XPG
GPU
GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G
Storage
ADATA XPG SX8200 Pro NVMe SSD 512GB M.2 2280 PCIe & WD Red Plus WD40EFPX 4TB CMR
Zvuk
Creative Sound Blaster Z
PSU
BeQuiet Pure Power 12M 750W ATX 3.0
Kućište
NZXT H5 Flow w/ 4x Arctic P12 PWM PST A-RGB 0dB & 2x Arctic P14 PWM PST A-RGB 0dB circus
Monitor
Samsung SyncMaster 2443BW 24" 1920x1200
Miš & tastatura
Logitech G502 Hero & Logitech K740 Illuminated Keyboard
Mobilni telefon
Samsung Galaxy S24 Ultra
Pametni uređaji
Samsung Galaxy Watch4 Classic 42mm
GoPro HERO12 Black
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Da li neko moze da mi pomogne?

Ukraden mi je telefon sa 064 karticom koja se vodi na mene (kupljena je legalno u Makedonskoj). E sad, zanima me da li je moguce dobiti novu karticu sa istim starim brojem?? Zvao sam 789 ali su mi rekli kao "u principu moze, ali ne moze" :(

Moj drugar je sprzio svoju 063 pripejd karticu, otisao je lepo u Mobtel, platio ne znam ni ja koliko (nije ni bitno) i dobio novu karticu sa starim brojem.

Daklem, ukoliko neko zna i moze da mi pomogne, bio bih mu vrlo zahvalan...

Pozdrav,
Marko :D

slicno

Imao sam isti problem

Ali su i meni rekli da nije moguce tako nesto uraditi dok ne doneses staru karticu :)

outlaw je napisao(la):
Ukraden mi je telefon sa 064 karticom koja se vodi na mene (kupljena je legalno u Makedonskoj). E sad, zanima me da li je moguce dobiti novu karticu sa istim starim brojem?? Zvao sam 789 ali su mi rekli kao "u principu moze, ali ne moze" :(
Može samo ako je kartica postpaid.

I u mobtel prepaidu moze ako se nesto kao registrujes kod njih i doneses papir od MUPa da ti je ukraden fon.

064 prepaid: hteo sam da zamenim svoju karticu koja radi na 3V za novu koja radi na 5V i bili su izriciti da NE postoji mogucnost zamene. Znaci imam karticu, ali ne daju...
Teoretski ne bi trebalo da im bude problem...

063 postpaid: zamena se vrsi bez problema. Doneses ugovor i i linu kartu i reseno. Placa se nesto sitno.

063 prepaid: Zamena sprzene kartice je 20ak DM i to postoji u jhovom cenovniiku, a za izgubljenu karticu ipak malo prave probleme, ali moze da se izvede. Za razliku od MTSa :mad:

Vrh Dno