Šta je novo?

Isteko SBB paket shatro

Wire

Slavan
Učlanjen(a)
03.04.2006
Poena
345
Dakle, pre cetiri dana istekao mi je paket kod SBB-a flat 256/128, ali mi net jos uvek radi :D doduse sa smanjenim protokom od 128/64 mada cesto ide i vise. Vec dugo sam njihov korisnik i do sada kada god istekne paket oni naravno ugase net neretko i dan, dva ranije. Prvo sam pomislio da su se prodobrili pa da mi net nije ugasen zbog praznika jer nisu radili pa nisam ni mogao da uplatim novi paket, medjutim praznici prodjose a meni net i dalje radi. Zanima me da li je neko imao slicna iskustva, posto mi je cela situacija veoma sumnjiva tj. da li ce pokusati da mi naplate ove dane ili da sedim i uzivam u besplatnom netu dok radi?

Pa kako su strucni tako im i radi net, a da ce da ti traze da platis to mozes da budes sasvim siguran. :d

A da platis, takodje mozes da budes sasvim siguran da ne moras.

Ne mogu oni tebe da terete zbog njihove greske, tako da to sto ti imas internet nije tvoj vec njihov problem...

Samo se opusti, i dokle god je tu ti ga koristi, a ako pokusaju da traze nesto da platis, slobodno reci da ti neces da placas zbog njihovis gresaka, i da si mislio da imas uplacenu pretplatu, i da su oni trebali da provere i iskljuce na vreme a ne ti, jer ti ne radis za SBB....

Prvo sam i ja mislio da je zbog praznika (meni je isticalo u cetvrtak i POTPUNO sam zaboravio da uplatim) i reko nece valjda da gase (jer nisu radili u subotu pa nisam ni mogao da uplatim), radilo je sigurno 5-6 dana preko roka i onda sam odlucio da uplatim jer nisam hteo da me iskljuce uvece i slicno, i niko mi nista nije reko, o cemu se radilo (ili jos uvek radi) nemam pojma!

Pazi cak i da pokusaju da ti naplate, sto je potpuno OK sa njihove strane jer si ipak koristio a oni ti kao izasli u susret, opet nista ne gubis, ipak ces platiti ono sto si i sam potrosio, al nista te ne kosta da probas tako jedno godinu-dve, ko zna mozda smo upali u zonu sumraka SBBa!

Poslednja izmena:
Moj qm ima SBB i redovno kada mu istekne paket ne plaća dok ga ne isključe. To zna da bude i po mesec dana!!!
I niko mu nije nikad nešto prigovorio iz SBB-a kada je konačno odlazio da uplati novi paket.

meni su uvek, ali UVEK, u minut iskljucivali net,
na jednom ugovoru kao i na drugom,
jer kad uplatis net na "mom nalogu" ima dokle traje net,
znaci po toj informaciji su uvek u minut iskljucivali.

Aj bolje da cutimo o ovome, modovi brisite tread niko nista nije reko ni vido!

He ugasise mi sinoc net i danas sam bio da uplatim, sve normalno niko mi nista nije rekao.
Bez obzira 5-6 dana sam imao dzabe net e da je uvek tako...

hehe da nisi izneo slucaj na forumu ko zna koliko bi jos imao net ;)

He ugasise mi sinoc net i danas sam bio da uplatim, sve normalno niko mi nista nije rekao.

Na svakih mesec dana po nedelju dana free Interneta i nije tako loše, zar ne?! :smoke:

Nema...dok Srbin nekog ne zakine ili nešto ne ućari, ne može mirno da spava :D :smash:

Pa ugasise ti jer si to javno rekao. A ljudi iz sbb-a redovno citaju ovaj forum i ove postove.

Moj qm ima SBB i redovno kada mu istekne paket ne plaća dok ga ne isključe. To zna da bude i po mesec dana!!!
I niko mu nije nikad nešto prigovorio iz SBB-a kada je konačno odlazio da uplati novi paket.

Nisam te bas shvatio, sta ima da placa ako su ga iskljucili? Mislis na pauzu izmedju uzimanja paketa?

Nema...dok Srbin nekog ne zakine ili nešto ne ućari, ne može mirno da spava :D :smash:

Hah, ziva istina...

Ali isto tako ne postoji nijedna velika srpska firma u kojoj ne postoji bar jedan Srbin koji voli i ima obicaj da nesto zezne. Sto zbog sopstvenog neznanja sto zbog ovog sto si i sam naveo.

Nazad
Vrh Dno