Šta je novo?

Istekla licenca za Nero MPEG-4?

ZorMi

Čuven
Učlanjen(a)
11.08.2002
Poena
875
Moja oprema  
Laptop
HP Spectre x360 - 15-bl152nr / MS Surface Pro 3 / HP 15-dw2009nm...
Tablet
Samsung 8 / Xiaomi MiPad5...
Mobilni telefon
Samsung Galaxy A70
Pametni uređaji
Samsung Galaxy Watch
Xiaomi MiAir Purifier 3C
Xiaomi Mi Robot Mop...
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Probao sam Nero Digital, iskodovao sa DVDa neki crtani film i super ispalo, za 1h gotovo. Dete gledalo s hard diska (da ne tandrče DVD) nekoliko dana iz Nero Showtime 2. Medjutim, od juče odbija da pusti sliku jer je 'istekao trial za MPEG-4'. Upućuje me na nabavku celog najnovijeg Nero paketa da bi proradio, ali ja neću da menjam postojeći Nero 6, a ne treba mi naročito ni Nero Digital.

Pitanje: koja licenca mi treba da bih samo gledao Nero Digital MPEG-4 (valjda bi trebalo da je to free za gledanje) a da ne instaliram Nero 7 corporate/ultra/premium... ?

ZorMi je napisao(la):
Probao sam Nero Digital, iskodovao sa DVDa neki crtani film i super ispalo, za 1h gotovo. Dete gledalo s hard diska (da ne tandrče DVD) nekoliko dana iz Nero Showtime 2. Medjutim, od juče odbija da pusti sliku jer je 'istekao trial za MPEG-4'. Upućuje me na nabavku celog najnovijeg Nero paketa da bi proradio, ali ja neću da menjam postojeći Nero 6, a ne treba mi naročito ni Nero Digital.

Pitanje: koja licenca mi treba da bih samo gledao Nero Digital MPEG-4 (valjda bi trebalo da je to free za gledanje) a da ne instaliram Nero 7 corporate/ultra/premium... ?
VLC plejer.

Sad sam probao, pušta film, čak se i zvuk čuje. Samo nema titla koji je ugrađen u film. Nero je puštao titl, doduše samo na monitor a ne na TV izlaz, a ovaj ga vidi u opcijama ali ga nešto ne prikazuje. Dok malo pročešljam milion opcija...

Nazad
Vrh Dno