Šta je novo?

ISS historija i tips i tricks (PSX)

||NeX||

Čuven
Učlanjen(a)
25.11.2002
Poena
649
Oduvijek sam igrao Fifu, 96,97,98,99,00,01,02,03, ali neki dan me nagovoriše da probam tzv. japanski fudbal tj. International Superstar Soccer na Play Stationu. Nisam ga odmah zavoljeo međutim sada sam se zagrijao pravo.

Može li mi neko objasniti koja su to sve izdanja ISS-a (Wining Eleven)i koje su razlike.

Te ako neko zna neki folova (cheatova ili tako nešto) za tu igricu nek posta. Baš me interesuje ima li još fazona sem kocka+X za trzanje ?

pa WE je za japansko trzishte,ISS za evropsko

u sushtini ima mali milion verzija,ja odavno nisam u toku :)

kao sto ti je rekao wenom...
iss je za evropsko trziste...bilo je uvek razlika ali malih medju verzijama japanske je krasilo sto su malo brze ali u sustini ista igra...
imas r1 + trougao za pas preko odbrane isprobaj videces...
imas i l1 + x za dupli pas itd...
igra je odlicna a izlazi i na pc
trebalo bi posle marta i konacno kraj dominaciji fife...

Azda' je napisao(la):
kao sto ti je rekao wenom...
iss je za evropsko trziste...bilo je uvek razlika ali malih medju verzijama japanske je krasilo sto su malo brze ali u sustini ista igra...
imas r1 + trougao za pas preko odbrane isprobaj videces...
imas i l1 + x za dupli pas itd...
igra je odlicna a izlazi i na pc
trebalo bi posle marta i konacno kraj dominaciji fife...
odakle ti ta informacija? jel moze neki link?

mojoj sreci nema kraja :)
ne pamtim da cekam nesto tako dugo

Toooooooooo napokon izlazi najbolji fudbal ikada napravljen po mojoj slobodnoj proceni i necu morati da se patim sa onim shit emulatorima za PS. Slazem se sa Azdom da nista nisam cekao tako dugo da naprave za PC a mogli su jos bar pre 2 godine to da urade :wave;

:)
eh od vgsa do epsexa i to sve da igram iss sa keca :)
ali jos malo :)
isplatice se cekanje...

sad slobodno mogu da kazem Sony PS mi nikada ne treba! jedina igra zbog koje sam mislio ranije da uzmem PS2 je ISS, a sada ce moj Atlon morati da se snadje :D

btw, zna li se hardverska zahtevnost?

HA!

ne zna se ni da li je prevara ;]

nishta se ne zna..osim datuma izlaska

eh

sumnjam da je buva jer je ea istekao monopol na originalne timove iz fifa/uefe tako da je sada moguce da se imaju pravi igraci mesto batiste ;) ili sl...
mada mi to nikad nije bio problem samo me cudi zasto je trebalo toliko vremena da se to odradi

Nazad
Vrh Dno