Šta je novo?

Ispocetka - Test Lidtekovog 5200

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Dakle, posto nas je Delimir obavestio da je greskom obrisao tred, a ja iskusno sve sto postavim cuvam u txt fajlu narednih par dana :D da postavim pitanje ponovo:

Da li je moguce da sam ja jedini koji je to primetio i da nikom ne smeta da je test FX5200 radjen na 210 mhz magistrale i na 2.3 ghz posto samim tim dobijeni rezultati nisu uporedivi sa prethodno dobijanim rezultatima Radeonima i sl. kartica na 166 mhz magistrale.

Svestan sam da su izasli recimo nove P4-ke na 200 mhza ali to je jos daleko od rasprostranjenosti, pogotovo ovde.

I meni je to cudno. Sada samo pitanje da li su rezultati ostalih kartica koje se koriste za poredjenje radjeni ponovo na toj jacoj konfiguraciji?!

Pozdrav.

Test je radjen na 200MHz, ja masinu drzim na 210 najcesce pa sam verovatno zato napravio gresku u tabeli... Ispravicu to...

I naravno, sve ostale kartice su testirane na istoj konfiguraciji.

ByMax, kakav je kvalitet novog Philips chipa u odnosu na nV17 pandan?

ja bih rekao da je identican... moguce je da su taj deo samo "pasteovali" ... 1024, odlicne boje, ostrina i kompenzacija flickera... Ne vidim razliku u odnosu na nv17, sto je dobro :)

http://www.ukgamer.com/article.php4?id=5&page=6

iliti

Athlon XP test machine
AMD Athlon XP 3200+ (200MHz FSB)
Asus A7N8X (nForce 2) motherboard (version 2.00)
2x Corsair 256Mb PC3200 XMS Low Latency Platinum DDR SDRAM
Western Digital WD400JB (8Mb cache) 40Gb hard disk drive
LG 32x ATAPI CDROM
Coolermaster XDream SE heatsink
Enermax 460W PSU
Microsoft Windows XP Professional with Service Pack 1 installed
Microsoft DirectX 9.0a

Valjda treba da eliminise usko grlo gde god postoji naravno treba sve kartice testirati pod jednakim uslovima...

byMaX je napisao(la):
ja bih rekao da je identican... moguce je da su taj deo samo "pasteovali"

Vrlo moguce da su pasteovali ko je cito text na Anandu zna da se ovi cipovi prave projektuju softverski (tj. softver sam generise cip na osnovu koda).

:)

Ja se jos jednom izvinjavam sto sam obrisao temu. Nije bilo namerno.

Nazad
Vrh Dno