Srecjniche! Meni je to sto ne menja cenu bukvalno godinama jedina prepreka da ga ponovo uzmem.Pa isplati se, narocito ako nije u pitanju 'goli' muvo
ja vec godinu ipo furam muvo v200 sa 256 MB (i sad ga po izlozima vidjam za iste pare kao kad sam ga uzeo, znaci preko 7000) i nemam problema
iznad creative-a bi trebali biti iriver i ipod, ali bi ti trebalo puno vise para, a njih mozes potrositi za dobre bubice
Pitnje glasi isplati li se kupiti 1GB mp3 player Creative MUVO. Nov. za cirka 6000din??? Ili ima neka bolja varijanta?
Unapred hvala.
Ljudi a kakav zvuk i kakvi su uopste oni Sony mp3 plajeri, mnogo su jeftini pa mi je sumnjivo, 35e za 512, a 65e za 1gb.. Jel imao neko iskustva sa njima?
Da proverio sam u pitanju je MuVo V100, dakle golotinja, ali 1GB je stvarno iskusenje....Sta mislite sada....
Gde si našao sony playere po toj ceni?
To nije kiosk sa CD-ovima nego IPS (http://www.ips.co.yu/) knjizara - jedna od nekoliko u Bg-u.Koga zanima, ima Creative Zen Nano Plus 256MB u starom Merkatoru za 4200 (~52,5e), sto je, bar po ITsvetu odlicna cena za taj kapacitet i marku plejera (nadam se da me ove cjorave oci nisu prevarile po pitanju cene). Jedino mesto prodaje ne uliva poverenje: kiosk sa CDovima blizu Poste unutar samog Merkatora.
Nece biti... Valjda znam gde sam video. Naziv kioska ne znam, ali sigurno ne spada pod IPS...
To su dva kioska jedan do drugog, drugi valjda valja igracke...
..mozda su kopije istih..
Moze li neko da mi objasni zasto MuVo v100 kosta 78 eura a v200 115 eura kada je razlika samo u FMu?
Gledao sam po netu i svi hvale v200, a V100 niko.
Ucemu je trik?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari