Šta je novo?

Isplati li se ATI 9800 pro?

Nemanja

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
645
Moja oprema  
Mobilni telefon
Poco X3 Pro
Pametni uređaji
Garmin
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Kako imam Epox 3RDA+, 2500+, 2*512 MB, prethodno navedeno ne bih
zeleo da menjam bez preke potrebe, a zamenio bih trenutni ATI 9600.
Znam da trenutno ima boljih i brzih kartica ali mislim da na mojoj
konfiguraciji ne bi dosli do izrazaja, narocito modeli prepravljeni
za AGP magistralu.

Unapred hvala na odgovorima.

Polovne sam nasao za oko 110 E, a nove su oko 150 saphire do 210 HIS.
E sada koliko vredi dati novca za tu kartu a ne za neku drugu?

Pa mozda da razmislis o gigabyte x1600pro agp modelu ako hoces da ostanes na ati-ju,cena je oko 130e nova a sigurno je brza od 9800pro tacnije nesto ispod 6600gt,negde cak i brza a i nesto je jeftinija.

Ne isplati se,vozi tako do prlaska na PCI-express a onda zameni plocu, procesor i graficku,jer da sad dajes pare za neku AGP kartu a preci ces kad tad na PCI express stvarno je bacanje para 9600 nije losa karta zato uzivaj.

Za tih 150 evra koliko bi dao za novu 9800pro (ako bi uopste kupovao novu), mnogo je bolje da uzmes 6600gt, i nema glava da te boli!

Hvala svima na savetima, znaci ili ce ostati kartica ili cu uzeti GT.

Mozesh da ganjash i neku 6800le pa da je lepo modujesh, otkljuchash, kLJoknesh i da si miran narednih godinu dana opushteno... Bolje ce ti raditi od 6600gt... Ako greshim ispravite me...

To ovisi o dosta toga ... u prvom redu koliko ćeš je moći kloknuti. Mene je zalomila jedna koja nije htjela preko 325/750 otključana na 12,6 tako da nije bila primjetno brža od 6600GT koje sad imam. Doduše, ja krivim za to nf3 čipset koji je poznat po tome da zna stvrati probleme sa NV40 karticama. Osim toga, ima primjeraka koji na defoltnoj 8,4 konfiguraciji ne prolaze filrate testove na Marku 2005 sve dok je ne staviš na 4,4 (zaključaš jedan quad) tako da nisu sve skroz ispravne. Neki ih jako hvale, ja osobno nisam bio impresioniran.

Vrh Dno