Šta je novo?

Iskustvo sa ruterom D-Link RT N150?

Nemam iskustva, ali sam baš gledao jačeg brata N300. Previše je loših ocena i istih žalbi na jačinu signala i probleme u radu (signal drop, reset).

Moguce je onda da imaju i slicne probleme.

Ne moze covek vise da kupi jeftin ruter od koga se samo trazi da radi stabilno.
Moracu dobro da razmislim da li da stavim Netgear zbog 1 androida, velika gre'ota bi to bila ;)

Poslednja izmena:
TP-link. Jedini razlog zašto sam gledao D-link jeste što nema wifi 300 mbps za relativno male pare u ponudi.

Imas li neki predlog za TPLink?
Vidim da se zale na 740, kazu grca u N modu.

Ili mozda Asus.

Poslednja izmena:
Uf, Asuse sam isprobao jeftinije i nisu se pokazali dobro (rang 30-40 evra, pre nekoliko godina).

TP-Link ne bih znao koji za N 150 standard, jer mi treba 300 Mb minimum, ali po generalnom iskustvu, vrlo su pouzdani i stabilni, iako ne i vrhunski (signal nije najjači, brzina nije najviša). Moraće neko drugi da ti preporuči konkretan model.

TP 841N(D) ? 15-20 eurića, može i openWRT. Jedino što nije N150 :-(

Imas li neki predlog za TPLink?
Vidim da se zale na 740, kazu grca u N modu.

Ili mozda Asus.

Krš firmware. To ga najviše ubija, kao i ostale TPLinkove. Kad se stavi DD-WRT, totalno druga priča. Stabilan k'o stena.

Zato, moj predlog TPLink 740N, v4.23 (jer za njega mogu da ti preporučim stabilan dd-wrt firmware) i ti si na konju što se tiče stabilnosti. Što se tiče signala, ništa posebno, 2-3 sobe, malo ispred kuće i to je to.

Izvinjavam se, sad sam proverio, u Srbiji košta duplo više. Amazon i ebay 20$

Krš firmware. To ga najviše ubija, kao i ostale TPLinkove. Kad se stavi DD-WRT, totalno druga priča. Stabilan k'o stena.

Zato, moj predlog TPLink 740N, v4.23 (jer za njega mogu da ti preporučim stabilan dd-wrt firmware) i ti si na konju što se tiče stabilnosti. Što se tiče signala, ništa posebno, 2-3 sobe, malo ispred kuće i to je to.

ako moze pm,ili ovde verziju tog firmware-a za 740n v4 i ako ga koristis da pogledas jel ima u wireles tabu 'advanced setting' subtab ili se neke stvari sada naplacuju nisam bas upucen(ako je bitno za verziju fw,koristim ga u client bridge modu)
hvala unapred

Nazad
Vrh Dno