Šta je novo?

iskustva sa Toshiba Satellite Notebook Model: A45-S121

• Začetnik teme bull_ns
  • Datum pokretanja
stvarno niko ne zna i nema nikakve kritike?!?!?!
svaka cast izabrao sam najbolji kom :) :) :) :)

Probao sam taj komp i skroz je ok, zavisi za koliko kinte mislis da ga uzmes. Moze se naci za malo manje kinte na sajtu koji si naveo. BestBuy je ok prodavnica, ali ima povoljnijih, pogledaj Circuit City...
Ja imam Satelite A35 159, i radi perfektno, Toshiba je po mnogim stvarima daleko ispred konkurencije, konkretno kvalitet izrade.

RamOne je napisao(la):
Probao sam taj komp i skroz je ok, zavisi za koliko kinte mislis da ga uzmes. Moze se naci za malo manje kinte na sajtu koji si naveo. BestBuy je ok prodavnica, ali ima povoljnijih, pogledaj Circuit City...
Ja imam Satelite A35 159, i radi perfektno, Toshiba je po mnogim stvarima daleko ispred konkurencije, konkretno kvalitet izrade.
Kakav je celeron mobile u odnosu na pentium4-m? Manje trosi, manje se greje, sve zajedno?

hype je napisao(la):
Kakav je celeron mobile u odnosu na pentium4-m? Manje trosi, manje se greje, sve zajedno?
Celeron mobile... hm nesto bas i nisam siguran da taj model postoji, u svakom slucaju daleko sporiji procesor, manje kesa... Slobodno mozes napraviti paralelno poredjenje sa desktop varijantama, celeron u kucistu ili P4 u kucistu, velika razlika, koja se oseti u grebovanju, kompresiji... dosta slucajeva.
ps
Opusti se i ako ti je povoljna kombinacija slobodno uzmi Toshiba notebook, ja imam zaista dobro iskustvo sa njihovim modelima, u poredjenju sa konkurencijom u istoj klasi.

Poslednja izmena:
Vrh Dno