Šta je novo?

Iskustva sa SKY-963 potrebna

ZLI

Čuven
Učlanjen(a)
30.08.2002
Poena
620
Ima li ko ovaj pleyer i kakva su iskustva, vidim da mu je povoljna cena i mislim da ne podrzava nero digital ali ostalo je navodno ok. Negde sam cuo da titl poigrava ali i to je navodno ispravljeno novim fw.
sve u svemu vredil li kupovina ili ima boljih alternativa (cena/kvalitet)

Jedna rec : Fenomenalan :)

E ovako,ja ga imam skoro 2 meseca i prezadovoljan sam.Cita apsolutno sve zivo bez problema,podrzava nasa slova...Samo titl mora da bude u istom direktorijumu kao i film,ali mislim da to nije neki problem.
BTW nemoj da te plasi to sto sam napisao da ga imam tek oko dva meseca.Mislim da je radio vise nego sto bi radio kod nekog drugog godinu dana.Jednostavno moja cera neda da se gasi...crtani za crtanim.
Preporuka ;)

odlican! ( = najmanje reklamacija u odnosu na kolicinu prodatih, daleko bolji od skyvision)
Imas firmware za njega na netu, tj nekoliko verzija. Mozes da biras transparentan sub ili sa podlogom, postavljas sliku koju zelis za wallpaper...
Njegov naslednik je pbase (cini mi se da je oznaka 966)

A da li subtitle mora da bude istog imena kao i film i da li podzava i srt i sub ili samo srt i kako se pusta titl preko daljinskog (pokusavam da objasnim nekom preko telefona) Da li ste vi flesovali payer ako da sa kojim fw.

Pozdrav i hvala na odgovorima

ZLI je napisao(la):
A da li subtitle mora da bude istog imena kao i film
da
i da li podzava i srt i sub ili samo srt i kako se pusta titl preko daljinskog (pokusavam da objasnim nekom preko telefona)
automatski preuzima titl, zato mora biti u root-u i istog imena
Da li ste vi flesovali payer ako da sa kojim fw.
Da, sa firmware-om od uvoznika i sa modifikovanim (home made)

Probaj TrioTec DXM-1000

ZLI je napisao(la):
A da li subtitle mora da bude istog imena kao i film i da li podzava i srt i sub ili samo srt i kako se pusta titl preko daljinskog (pokusavam da objasnim nekom preko telefona) Da li ste vi flesovali payer ako da sa kojim fw.

Pozdrav i hvala na odgovorima
Ja odskora imam Triotec DXM-1000 i vidim da te muce ista pitanja koja su mene mucila do kupovine.

Probao sam nekoliko plejera pre nego sto sam se konacno resio na kupovinu.

Iako je po ceni jedan od najjeftinijih, tvrdim da je za klasu ispred onih skupljih. Kod Triotec-a ne mora titl da bude u istom folderu gde je i film, niti mora da se zove kao i film nego ti plejer dozvoljava da izaberes koji kog zelis titl sa diska, sto je narocito zgodno ako imas nekoliko titlova na disku, npr. srpski, engleski, hrvatski... Pored srt, txt, sub, cita i SMI i SSA format titlova, a to su visejezicni titlovi u jednom fajlu. I sto je najvaznije, cita SVE SRT formate posto ih ima nekoliko razlicitih verzija.

Kod premotavanja filma ne gube se titlovi niti se remeti vreme prikaza titla sto je sa ostalim plejerima gotovo po pravilu problem, jednostavno se izgube. Titlovi su beli sa crnim ivicama i veliki su, vidljivi na svim podlogama. Dalje, cita i WMA fajlove (sto je takodje retkost) i to bez ikakvih stucanja ili problema. Isto vazi za sve video formate, nijednom mi se nije desilo da zastuca ili da se koci.

Takodje, na uredjaju je tusta i tma video i audio izlaza i plejer stize sa SVIM potrebnim kablovima i ne moras da dokupljujes nista.

Nisam probao nijedan film sa Nero-kodekom, ali da li si ikada cuo da iko koristi Nerov kodek? Ako ti koristis, molim te da mi objasnis zasto je on dobar, to me bas zanima, posto u svojoj kolekciji nemam nijedan film na taj nacin komprimovan.

Ima ga moj šurak, kaže da je prezadovoljan. Drugar ima Xoro i oduševljen je. Između ova dva odlučio bih se za Xoro, jer čita sve moguće formate.

Nazad
Vrh Dno