Šta je novo?

Iskustva sa SAMSUNG 997 DF?

Učlanjen(a)
17.10.2004
Poena
309
Zanima me ima li neko iskustva sa ovim monitorom.
Valja li to icemu :) cena je cini mi se 180 evra... ili
imate neke bolje preporuke za cenu do 200 evra
ali mora da bude 19"

Ako moze malo preko 200 preporucio bih samsung NF. To je sasvim druga prica, ima Diamondtron katodnu cev.
Nisam siguran koliko kosta, mislim malo preko 200. Koristio sam i jedan i drugi i velika je razlika.
Neki profesionalac bi verovatno naveo neku bitniju karakteristiku, ali mene kod jeftinih monitora najvise nervira "disanje". Ono sirenje i skupljanje u zavisnosti od svetline slike. Taj DF obiluje tom karakteristikom, dok NF se ponasa kao svaki trinitron ili diamondtron, bez obzira sto je samsung, besprekorno.

'ajd sad' neko nesto pametno posle mene nek' kaze :cigar:

E 'fala ti... samo ako mozes da mi kazes tacni ime modela... ili mislis na bilo koji sa oznakom NF ?

Misli na Samsung 959 NF ali nemoj da se zeznes i pazaris isti jer u celom Beogradu
imas svega 3-4 komada koje stoje na lagerima vec mesecima i ne mogu da se prodaju
jer ko ih uzme vraca ih zbog zujanja,disanja i sl.Ako budes malo sercovao videces
da je bilo dosta threadova o tome.Mada ima i srecnih...

Da na 959NF sam mislio. Vaze za vrhunske monitore, a sada ako ih neko prodaje sa greskom to je vec druga stvar :trust:

Sjajna alternativa je ako ti nije stalo da je monitor bas nov iz kutije, neki 21" sa trinitron (ili diamondtron) ekranom. Misim.. ako hoces za te pare. Naravno ima i novih 21" ali to je vec mnogo vise para..

Poslednja izmena:
A koje su cene u pitanju (za te 21" monitore)...
molim te malo detaljnije.

U svakom slicaju stalo mi je do toga da je monitor ispravan u prvom redu, a nemora bas da bude totalo nov.

Poslednja izmena:
Cena 959NF je 190 dilerska i 199 maloprodajna. Naravno na to jos treba da dodas PDV ali isplati se svaku paru . 997 DF nije opravdao ono sto je trebalo. Trebalo je da zameni 957 DF ali pored nista posebno lepog izgleda ja nisam video jos nijedan da je imao dobru sliku i geometriju, a video sam jedno 15. Tako da je moja topla preporuka da juris nekog za tih 30-40 eura razlike i da uzmes 959NF . Veruj mi neces se pokajati .

Probem je to što se NF monitori više ne proizvode, tako da je zaista to što se nalazi nešto što je dugo u magacinima, a biće da je dugo u magacinima samo zato što je neispravno.

Nazad
Vrh Dno