silencer je napisao(la):
Kompjuterska radnja : "Pheonix system d.o.o.", adresa: Bul. Kralja Aleksandra 72. Ne toliko zbog same radnje vec zbog jednog krajnje drskog i bezobraznog radnika, a sudeci po njemu verujem da su i ostali takvi.
Resio ja da kupim tft i jedne subote krenuo ja da zovem firme i raspitujem se za cene. Zovem ja tako pheonix i javlja se lik mrzovoljan, nadrndan koji se ljuti kad ga neshto pitash i pocinje da se dere na slusalicu.
Ne znam dal' Igor (gazda) prati ovde diskusije, al' možda si baš njega nab'o u tu subotu. Sudeći po stavu, reko bih da jesi... :d Ne poznajem čoveka, mislim, ne družimo se po kafanama

, bio sam par puta što poslom, što da kupujem tamo i u principu je OK. Sem kad je mrzovoljan. A i to je razumljivo za subotu pola sata posle kraja radnog vremena. :-devil-: Što se tiče nabadanja, ja se ne bih cimao da ostavim 300€ u subotu popodne nekome ko mi već preko telefona deluje drsko tako da, sorry guys, ali nije vam neka kritika. Jeste drzak, jeste bezobrazan, ali je hteo da vam učini uslugu da bi prodao nešto. Ako niste hteli da pređete preko čisto poslovne odluke zbog nedostatka manira, trebalo je da sačekate ponedeljak i ljubazno pile u miniću u radnji pored za 10 evra više i kraj priče. Nabadanje možete da pomerite za subotu uveče. :smoke:
Malo gore, za momka koji je istresao 700€ za komponente i uzeo JNC 'po preporuci prodavca', prijatelju, NHF, ali ja ne znam na koju foru si ti pristao na to napajanje ili kućište, šta god da je i još kukaš. :crash: A tek cena od 100 evrića, nisam ni sanjao da JNC pravi nešto s tom cenom.
LM, da ne ispadne da podyebavam ljude koji su ispušili ovako ili onako, moje, recimo negativno, iskustvo je bilo u Bel Compu - dođem po preporuci uvoznika (pitao njih koji vaš diler ima u MP ono što mi treba), pitam jel imate Seagate SATA
7200.9 seriju, 160ce, treba mi dva komada, čovek kaže imamo, daj, samo da odem do magacina, nema njega, ja reko da požurim pa kolega provuče vizu za dva harda, kad je ovaj doneo, ispade da su to 7200.7 diskovi. Pogledao, konstatovao da to nije to, ***a, nismo se razumeli (mada sam ja napomenuo da mi treba .9 serija, čovek se pravdao da sam tražio SATA a ne SATA2 :wall: ), nema problema, storno vize, storno fiskalnog, doviđenja prijatno. Neću baš trčati ponovo u Bel posle tog iskustva, ali opet, ne smatram da su ovakvi ili onakvi, ne bih da otvaram javne polemike dal' su trebali ovo ili ono, jednostavno, takva je situacija bila, obzirom da su mi blizu posla, bio par puta posle da pazarim neke sitnice i OK je bila usluga. Znači, jedno negativno iskustvo nije merodavno u toj meri da trubimo okolo kako je neko ološ. Možda sam pomenuo ovde kako ljudi prodaju matore diskove, ali baš poseban thread i etiketiranje... Ima ih koji zaslužuju, ali cenim da nismo merodavni sa, najčešće, jednom kupovinom ili reklamacijom.
Bottom line, mogao sam da progutam i odem ovo oko diskova pa da posle kukam kako su me ispalili, *****ali i šta sve ne. Informišite se, ne kupujte ako vam se ne sviđa prodavnica, feeling ili glas koji bije radnju i to je to. Svi ti ljudi rade za platu i malo njih ima nešto od toga što će s vama da se kači za reklamaciju ili oko prodaje. A ako ste već ovde na benchu, onda bar nemojte da kupujete tako preko kolena u subotu popodne po svaku cenu ili JNC krševe, jer tu ne pomaže nikakva kuknjava posle.
PS. Ne opravdavam neobrazovano osoblje, drske vlasnike, krševe koji se prodaju, ali nije u redu ni javno pljuvati po firmama zbog ličnog negativnog iskustva za koje imate prilično subjektivne stavove.
Just my 2 cents.