Šta je novo?

Iskustva sa MSI Bluetooth + SE T610

Učlanjen(a)
19.09.2000
Poena
815
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 3600 + Scythe SCMG-5100
Matična ploča
Asus B550 TUF Gaming Plus
RAM
Kingston 2x16 GB DDR4 3200 CL 16
GPU
ASUS GTX 1080 ROG Strix 8 GB
Storage
Kingston SA2000 1 TB + 2x4 TB WD Red
Zvuk
Integralac
PSU
Cooler Master V750 gold
Kućište
Thermaltake Urban T31
Monitor
HP Envy 27'' 4K
Miš & tastatura
Mad Catz RAT 5 + Genius tastatura
Mobilni telefon
Samsung Note 20 Ultra SD 256/12
Pristup internetu
  1. Optički internet
Koliko sam uspeo da procitam na forumu, BT je dosta bolji od IR i kabla, tako da ne bi bilo lose da se kupi :)
E sad, zanimaju me iskustva sa MSI-jevim BT u kombinaciji sa SE T610, i koji softver koristite uz njega?

Pozdrav!

Koristim Mobile Manager ali trenutno neshto zeza oko "registracije" ali cu da ga provalim :) Inache kombinacija radi OK (znachi slanji sa telefona i na telefon).

Ja koristim MSI BToes sa T68i i sve radi OK. sve dok iz sistem traya ne izbrisem ikonicu telefona(ne bluetooth nego ikonicu softvera sa CD-a)onda nece da nadje "device" pa moram da restarujem masinu i tel. da bi ponovo radilo

i jos nesto slike koje sam prebacio u racunar nemogu da vratim u telefon imali neko ideju sta li je u pitanju(pocetnik sam u koruscenju MSI BToes-nabavio sam ga pre 3 dana)

Stefan1 je napisao(la):
Ja koristim MSI BToes sa T68i i sve radi OK. sve dok iz sistem traya ne izbrisem ikonicu telefona(ne bluetooth nego ikonicu softvera sa CD-a)onda nece da nadje "device" pa moram da restarujem masinu i tel. da bi ponovo radilo

Zasto bi to radio? Ako je software stavio sebe u Sys Tray, ne treba ga dirati odatle.. :rolleyes:

Inace, i mene zanima ova kombinacija, imam SE T610 i hteo bih da vidim sada i taj MSI BT..

Gde ga ima i za koje pare? Valjda u PC Centru za 23€ ako sam dobro nacuo?

A ima li neki SW koji omogućava sređivanje imenika, pisanje poruka, unos melodija i slično pomoću kompjutera, navikao sam to sa Siemensom.

Mobile Master!
Ali nikako da ga "izlechim"!

Evo jednog dobrog programa za mobilne (sonyericsson)http://home.comcast.net/~alexyeo/FMA/fma.htm

Jeste OK program ali neshto slabo radi sa t610! Josh uvek nije TO TO :(
Sad cu da skinem najnoviju verziju ali josh je sve to tanko! Dok se pojavi neshto kao Oxygen treba da prodje vreme a ja to nemam jer cu do tada promeniti 5 telefona :(

Vrh Dno