Evo ja sam napravio istovetnu kombinaciju, presao sa intelija 3.0a na mx1000. Misevi su, sto se ergonomije tice, drasticno razliciti. Jos uvek se privikavam (posle skoro dve nedelje koriscenja). Ono sto mi mozda najvise smeta je tezina Mx-a, posto je inteli bio jako lagan, pa sam se tako i navikao da ga minimalnim naporom vucem po stolu. Takodje, sam oblik je prilicno razlicit, i tu se treba privici. Ipak, posle 10-ak dana koriscenja mx-a sam ponovo prikljucio intelija i definitivno nema povratka. Cim se malo naviknes na logija inteli deluje nekako grubo i plasticno, i pomalo jeftino (pricam o ergonomiji).
Drugo sto je isto tako prilicno razlicito je ponasanje kursora. Kod intelija sam imao drugacije podeseno pomeranje i nekako mi je stepen pomeraja bio taman. Kod logija je to drugacije pa mi je ili prebrz ili prespor. Navikavam se na sporiju varijantu. Inace, sto se tice preciznosti, mis je ultra precizan, nema nikakvih skokova i bezanja kursora, sve funkcionise besprekorno (kao sto bi i trebalo za te pare). Igram redovno Counter Source na netu i u lokalu, to sve radi savrseno, nema nikakvih lagova, nema cudnih preskoka, nicega. Samo opet, treba podesiti jako nizak sens, posto je kursor ultra brz. Inace, sve funkcionise bas kako treba.
Sto se baterije tice, traje 3-4 dana, zavisi koliko se koristi. Mis se inace prebacuje u stand-by cim se ne koristi nekoliko sekundi, tako da se u stvari stalno iskljucuje. Imam utisak da ima dva rezima stand-by, posto mi se desava da kad ga ostavim neko duze vreme (pola sata - sat) i posle toga hocu da pocnem da radim, ima malu pauzicu dok se "probudi" (mozda pola sekunde-sekund max), sto nisam primetio kad krenem da ga koristim posle minut-dva pauze, kada reaguje trenutno. Znaci baterija se stedi maksimalno i tako traje 3-4 dana.
Sve u svemu, izuzetno pozitivni utisci, uz neizbezno prilagodjavanje, svakako isplativ upgrade po meni.