Šta je novo?

Iskustva sa firmom PC Practic

tema u vrhu se ocigledno ne vidi dovoljno dobro...

neki modeli koji mene interesuju su skuplji i do 3000din!!! neznam kakvi su kao firma

ja sam ti poslao pm, i smatram da su prema meni ispali vishe nego okej. imali su peh sa serijom racunara ali i ja poshto sam ispao retard zbog neinformisanosti to anuliram i kao sto rekoh serviseri su prema meni ostavili vise nego dobar utisak, a to je za bilo koju firmu po meni jedan jako bitan momenat. to su ti "inside" ljudi sa kojima ako nadjesh zajednichki jezik sve je mnogo lakshe. shto od saveta do konkretnih informacija ako imash odredjeni problem a nisi toliko u vodama IT svet-a.

moje skromno mishljenje. sto se cena tiche, da budem iskren nisam primetio neku preveliku razliku ali ako je 3000din u pitanju to onda vecj neshto drugo. btw koliko sam mogao da primetim svi toshibini laptopovi kod njih imaju 24 meseca garancije shto nije sluchaj kod drugih prodavnica [ ok znamo za registrovanje na sajtu i produzhenje garancije ali to znamo nas 10%]

nova toshibina serija je svuda sa 24 meseca garancije L300-X(koliko sam ja video).ok je za utiske sa ovom firmom,hvala na tome.ja sam postavio pitanje bas zbog toga da vidim kakvi su utisci jer razmisljam o narucivanju(u mom gradu i nema neki izbor-uglavnom je situacija 3-4 modela bezveze) pa mi se to namece kao resenje. u svakom slucaju hvala.:)

.....

btw koliko sam mogao da primetim svi toshibini laptopovi kod njih imaju 24 meseca garancije shto nije sluchaj kod drugih prodavnica [ ok znamo za registrovanje na sajtu i produzhenje garancije ali to znamo nas 10%]

Moze pojashnjenje ^ :) tnx

Kupio sam kod njih neke notebook računare i sa jednim sam imao problema. Pošto je Pakom smarao sa popravkom (vratili ga neispravnog i sl.), kada sam otišao opet u PCP i rekao o čemu se radi, rekli su da sačekam da se notebook opet vrati iz Niša, pa da ako ne bude OK, oni će da mi daju drugi (to mi je ponudio neki lik koga je prodavac pozvao telefonom) i da se jure posle sa Pakomom.
Na sreću, nije došlo do te situacije, notebook je vraćen ispravan, pa ne znam koliko su ove reči vredele, ali došle su kao olakšanje :)

Moja preporuka.

Vrh Dno