Šta je novo?

Iskustva sa Daniel SAT TV-om

vectorman

Slavan
Učlanjen(a)
23.05.2005
Poena
319
Zanimaju me lična iskustva sa ovom firmom, bilo da su poslovna ili iskustva sa uvođenjem kablovske televizije i Interneta. U kojim su sve gradovima prisutni, kakav je kvalitet onoga što urade, jesu li jeftiniji od drugih, pristup poslu, korisnicima, odnos sa istima...
Hajde, opalite :)

Iskustva su - streljati o'ma! Idi na SBB forum pa pogledaj stare poruke, tamo se puno pisalo o ovoj "firmi".

Išao, gledao...interesuje me konkretno da li je neko lično imao dobrih ili loših iskustava sa njima po bilo kom pitanju. Ili da je čuo iz prve ruke.

vectorman je napisao(la):
Išao, gledao...interesuje me konkretno da li je neko lično imao dobrih ili loših iskustava sa njima po bilo kom pitanju. Ili da je čuo iz prve ruke.
Pa ja sam tamo napisao iz prve ruke svoje iskustvo... Došli da instaliraju kablovsku, a pola stvari nemaju, šalju stanare da kupuju u obližnjim radnjama. Danima posle dolazili da dodaju ovo i ono. Ja ih pitam "Kako vi to instalirate kablovsku a nemate osnovni materijal?" a majstor mi kaže "A, nije ovo danas ništa, juče nismo imali ni kabl".

Uopšte nisu došli u vreme kad su bili najavljeni, nego 10-15 dana ranije. Pitam ih šta će biti sa ljudima koji nisu kod kuće jer nisu znali da će tog dana instalirati kablovsku, a oni kažu "Neka zovu naknadno, neko će doći da im uvede. Ako dođe."

Nismo imali kabl, neko će doći ako dođe... Ostavlja li to tebi utisak profesionalne firme?

Majko mila :zgran:

ja sam radio kao tehnicar za kablovski net u SBB-u pa sam upoznao slucajno i gazdu Daniela. lik ima love xxxxxxxx i puca mu ono za firmu, kabl, konektore modeme i sl. do toga je dosao cistim lopovlukom dok je to moglo. sve sto je ta firma uradila MI-Sbb morao je da preradi. toliko iz bas PRVE RUKE.

sorry sto skrecem sa teme, ali posto ja imam PTT (i kablovski net) i nekada je stvarno dobar, ali ponekad se izgubi na nekoliko sati, nije to bash toliko cesto, mada oni to pravdaju experimantalnom fazom ... kakva su vasha iskustva sa PTT-om ?
moja ? kada se izuzmu ti prekidi ... jako dobra iskustva ...

pozdrav.

Btw, u VSu je bio Daniel Sat na pocetku pa je sada SBB kupio sve te sitne firme koje su se bavile sa kablovskom i fala bogu sada radi normalno :smoke:

Vrh Dno