Šta je novo?

iskustva sa ati all in wonder 9000???

SPAVAC

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2001
Poena
630
prvenstveno me interesuje kvalitet video izlaza i da li je kartica dual head, znaci da recimo montiram nesto u premijeru, a na drugom monitoru mi daje full screen prewiev?

:wave; mislim da je ati sasvim odlican samim tim sto je njegova oznaka 9000,to dosta govori o samoj kartici i njenim...udobnostima,mislim podobnostima,i znatno je ati ovih zdanjih godina,postao kako bih rekla,popularan i zdrav i mislim da....da...a da VOLIM TE :)))I kazem,izaberi sta oces,al ja biram Tebe ;)
p.s.imas moj broj pa ako ti treba neko zezanje... :mrgreen:

DoDjOShKa je napisao(la):
:wave; mislim da je ati sasvim odlican samim tim sto je njegova oznaka 9000,to dosta govori o samoj kartici i njenim...udobnostima,mislim podobnostima,i znatno je ati ovih zdanjih godina,postao kako bih rekla,popularan i zdrav i mislim da....da...a da VOLIM TE :)))I kazem,izaberi sta oces,al ja biram Tebe ;)
p.s.imas moj broj pa ako ti treba neko zezanje... :mrgreen:

Gle, gle :d:d Jesi li probala one SMS ljubavne na TV-u. :beat: :mrgreen:

Sta reci nego :D

I mene zanima ponesto o toj karti, taman se ponadao, kad ono :hump: :D :D

Do sada je benchmark pomagao ljudima kod problema tehnicke prirode,ovo je neka nova usluga ... :D

poz.Bane ,)

barakuda je napisao(la):
Do sada je benchmark pomagao ljudima kod problema tehnicke prirode,ovo je neka nova usluga ... :D

poz.Bane ,)

Nadam se da je ne naplacujemo O:)

Znaci, fenomenalno,... Gotovo! Ljudi, benchmark postaje novi poljubac.com ;) moj profil je na www.benchmark.co.yu/clanovi_max.php

byMaX je napisao(la):
Znaci, fenomenalno,... Gotovo! Ljudi, benchmark postaje novi poljubac.com ;) moj profil je na www.benchmark.co.yu/clanovi_max.php

Cuti tu, stidi se :)

Nego, sta su se to moderatori naprzili? :hump:

Ahahaha.. nisam ovo video ranije :D

Pozdrav!

:D :D :D michael jackson online :D ajd ziveo cheers
O:)

AIW 9000pro nije Dual Head, bar nije Saphire koji sam imao u rukama...

Ma coveku niko nije dao odgovor na pitanje skoro mesec dana (check date) pa se ponovo registrovao samo kao ona i sad pluste odgovori jeste da su off topic al nema veze. :D:D:D:D:D

jox je napisao(la):
AIW 9000pro nije Dual Head, bar nije Saphire koji sam imao u rukama...

Da vratimo diskusiju u prave tokove :)

Gde ima da se kupi AIW 9000 Pro, da li je PAL?

Zasto bih ja registrovao zenski nick, kad imam najbolju devojku ikad ;)
A i objasni mi sve sto me interesuje oko grafickih kartica ;)))
najvolijem!

SPAVAC je napisao(la):
Zasto bih ja registrovao zenski nick, kad imam najbolju devojku ikad ;)
A i objasni mi sve sto me interesuje oko grafickih kartica ;)))
najvolijem!

O Romeo nam se vratio, pozdrav.

Nazad
Vrh Dno