Šta je novo?

Iskustva sa Asus F7Z?

• Začetnik teme [ZoNi]
  • Datum pokretanja
Z

[ZoNi]

Guest
Ima li ko iskustva sa Asus F7Z laptopovima? Da li postoje drajveri za XP? Imaju li srpsku tastaturu? Kakva je situacija sa kvarovima, servisima i slično?

Konkretno mislim na ovaj primerak: Asus F7Z-7S029 Turion64 X2 2.0GHz 3072MB 320GB 17.0'' WXGA.

Da li zaista ima 2x160GB ili je ipak 1x320GB?

I za kraj - da li je cena ok u odnosu na konfiguraciju?

Mislim da je cena ok, ipak je to lap sa 17" monitorom.

Kako sam saznao, izgleda da postoje drajveri za XP. A na više mesta mi je potvrđeno da ima našu tastaturu :)

pa ovako pose4dujem asus f7z 17 incha 350 hd 3gb ram ati 3200 hd grafika lap top je fantastican jedina mana nema podrsku za xp mada na sajtovima ima nekih pravljenjih drajvera za koje garantuju da rade http://www.megaupload.com/de/?d=I1LZRGNF
eto linka za drajvere za xp a sto se mene tice ja sam zviznup win 7 i sve sljaka ok osim kamere koja daje naopako okrenutu sliku koju ne mogu da ispravim medjutim ostale komponente rade bez problema , na windowsu 7 postoji mogucnost virtuelnog xp servis paka 3 windowsa koji se skida besplatno sa mikrosoftovog sajta i virtuelne viste sp1 doduse nisam probao dali radi na lap topu probao sam na pc-u i sljaka ko blesavo al mora procesor da podrzava virtualizaciju to resava pitanje kompatibilnosti sistema pa predlazem da se odlucite za win 7 mada ce te drajvere morati rucno instalirati za lap top jer disk koji se dobija uz lap top nece da radi na autorun je kao prepoznaje sistem da nije vista retardirana.a da i jedna bitna stvar uz lap top na disku sa drajverima se dobija program expres gate koji posto instalirate sistem i drajvere instalirate i njega i dobijate kao josh jedan sistem kojim pristupate tako sto cete ugasiti lap top i pritisnuti dugme pored dugmeta za paljenje to je u stvari hot key i pali se expres gate os sa kojim mozete surfovati znaci radi net gledati filmove slusati muziku igrati neke igre uz kako oni kazu 10 puta manju potrosnju baterije ako je to tacno mada nisam josh isprobavao onda je stvarno vrlo bitna stvar da se odlucite za kupovinu bash ovog modela sto se tice kablova koje sam dobio oni su potpuni promasaj jer sam dobio kablove za s izlaz a ovaj lap top ima samo hdmi izlaz.neki modeli f7z koje sam gledao imaju i tv tjuner + sve izlaze al nisam ih video kod nas u srbiji da ih ima u prodaji.u principu za te pare ne verujem da se moze izvuci nesto vise lap top je placen 53000 din u win winu u uzicu
prepravka 320 hard disk i jedan je hdd nisu dva od po 120

Poslednja izmena:
Vrh Dno